ТЪРСЯ СЪКВАРТИРАНТИ!!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

ТЪРСЯ СЪКВАРТИРАНТИ!!!

Мнение от Nikolay_86 »

Хей ако някой има моята съдба да е останал без общежитие нека пише тук да видим какво ше правим,на улицата или на пейките ще спим! :)
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

аз съм приет на общежитие, обаче въобще не искам да съм там и с едно момче си търсим квартира... молех се да не ме приемат, но за жалост ме приеха, ако успея с квартирата, ще освободя мястото в общежитието :lol: :lol:
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология
Курс: трети

Мнение от Fervourrr »

Еми кажи поне момиче ли си или момче...може да се рамениш с някой да му направиш услуга :) На мен примерно :P Пък аз ще почерпя :lol:
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

уф и аз не съм приет на общежитие. 5.52 а мин. е 5.58 !! как да не ме е яд :) Тук има ли второ класиране, а ?!? Някой знае ли? Че ако няма.. квартира ще се търси, ама много скъпи бе, 200 евро поне. :(
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

при мен е 3 стотни разликата с мин бал :roll:
Toto-I will remember
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

J`E`K`O написа:уф и аз не съм приет на общежитие. 5.52 а мин. е 5.58 !! как да не ме е яд :) Тук има ли второ класиране, а ?!? Някой знае ли? Че ако няма.. квартира ще се търси, ама много скъпи бе, 200 евро поне. :(
Ми не е точно така. Едни мои познати казаха, че плащат по 150 ЛЕВА за кварира. Вярно стая имаш само, банята е обща, обаче пък по-добре отколкото да плщатш 200 евро.
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
EleiN
В началото бе словото

Мнение от EleiN »

Аз съм класирана за общежитие, но в последствие реших да живея но квартира и сега освобождавам едно място. Имате ли идея какво става в такъв случай :roll:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

ами обади се и питай,най-добре ще ти кажат :P
Toto-I will remember
Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Мнение от Nikolay_86 »

Ми незнам,ама май е по добре тези които не сме приети да отидем на място и да видим за какво става въпрос.Ако няма никва надежда по добре да започнем да търсим квартири веднага,щото е адски ужас и супер трудно да си намериш нещо свястно и на разумна цена
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

EleiN написа:Аз съм класирана за общежитие, но в последствие реших да живея но квартира и сега освобождавам едно място. Имате ли идея какво става в такъв случай :roll:
майче свободните места се разпределят по социалната класация. neycheva87, еха, ако е така наистина е добре, то и на мен не ми трябва повече, легло да има, баня.. пък ако има и къде да си сготви нещо човек :) че не ми се кара само ан сухи работи.
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

J`E`K`O написа:
EleiN написа:Аз съм класирана за общежитие, но в последствие реших да живея но квартира и сега освобождавам едно място. Имате ли идея какво става в такъв случай :roll:
майче свободните места се разпределят по социалната класация. neycheva87, еха, ако е така наистина е добре, то и на мен не ми трябва повече, легло да има, баня.. пък ако има и къде да си сготви нещо човек :) че не ми се кара само ан сухи работи.
Ми не знам точно как е, но така ми казаха;) Абе то щом в апартамент стая е под наем, тогава и кухня може да се ползва. Зависи на какви ще случиш....ии дано да намериш подходяща квартира;) Ще стискам палци на всички.
Иначе една приятелка в Търново си намери цял апартамент, само живеят с една възраста жена, Ще са 2 момичета иии една домакинка нали:) Абе супер яко се е уредила за малко пари;) Така че винаги има нкякави такива;)
Who ever said I needed you! Lied!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”