Просто няма тема , която меже да ме стресне, няма и да има
"Времето на кандидатите" - какво по-хубаво (Слънчевите лъчи ли)
Кандидати - много , само се оглждаш и виждаш , че са хиляди и за всичко в живота.
Модератори: svetlio.varna, Boromir
ха, даже не предполагаш колко еднакво мислим. аз съм писал точно за тия работи!Himera написа:Надявам се да не сте писали само за кандидатите, а и да сте се замислили, на кого е по-точно времето, на кои кандидати? На тези, които се натискат в парламента, на България, спрямо Европейския съюз, на самите нас и изпитите... Много зависи как ще го разгледате това време. На мен по ми харесва за слънчевите лъчихехе Колкото една тема е по-завъртяна и сложна, толкова по-добре. Можем да проявим въображение. Жалко,че не ме допуснаха до есето. Щеше да ми е интересно,какви щях да ги измъдря и аз
Ама карай, ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО! (а, догидина сигурно ще се падне Елин Пелин хихихи, ако продължавам с това изречениа за доброто и злото,а може и пак един Славейков да ни 'разкаже играта" )
![]()
![]()
![]()
Хубаво сайтче, днеска се престраших да пусна две мои писания, да видим дали ще ги одобрят...Himera написа:еми нормално, и аз това все повтарям,че има хора, които мислят еднаквоДори за едно мое есе се изписаха толкова много неща,че от някъде нещатата,които съм писала са им познати... http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=6537 Съжалявам за офтопика,ама не е много голям
Аз имам, ама вече ми се паднаelfer написа:Аз пък си мисля, че догодина ще се падне или Дебелянов или Йовков, които са ми едни от любимките! То като се замисля аз нямам омразен автор![]()
![]()
Аз не съм от София и трябваше да си я поръчам... отидох в книжарницата на градската библиотека(в моя град) и я поръчах. Моят Тютюн е от поредицата Български канон, съставена от Валери Стефанов. 6 кинта, обаче другите 2 книги май ги няма скоро издавани, защото и тах бях поръчала ама... нямало ги!elfer написа:О, разбирам! Да, "Тютюн" наистина е страхотна книга, аз сега си търся другите две книги на Димов да си ги закупя - "Поручик Бенц" и "Осъдени души", но засега не мога да ги открия! Надявах се в една поредица - "Българска класика" да ги има, но уви още не са ги педвидили за издавене, а аз определено тази поредица ще си я закупя цялата малко по малко, така че предполягам, че книжките на Димов, без "Тютюн", която вече е издадена, скоро ще влязат в каталога на издателството. Впрочем, който има желание също може да си закупува книжките, на много достъпни цени са - 4, 5 и 6 лв. Направо срамота Класиката на Българската литература на такива смешни цени, като се има предвид какви са тези на фентазито, фантастиката и чуждана литература, но не се оплаквам, така ще мога да си ги закупа всички