Журналистика
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абе да питам аз, ако на писмения по журналистика имам 2 мога ли да си явя на устен! Понеже в справочника не пише, че ако имам 2 нямам право да се явя! Е не, че очаквам такава оценка, темата беше интересна, аз я разгледах от по философската и страна, но незнам как ще се оцени това, мисля че ще е високичко като се има предвид, че поне 90% от хората са писали само за политика!Всъщност, ако има някой 2 на писмения това никак не е добре понеже тази е най-важната оценка понеже се удвоява, но никъде не пише, че нямаш право да се явиш на устния! Вие какво писахте относно темата Времето на кандидатите??? Някой от вас случайно да е бил в стая 255?
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Търговецът на кристал написа: Всички, с оценки над 2.00 отиват на устния. Номерът е просто да не са те скъсали на есето, Тъй че, принципно, и 3 ви оправя.
Тя го каза
Но под 5 - вярваш ли , че ще успееш - аз не
Трябва по всичко друго да имаш 6-ци , а и пак има вероятност и то голяма да те минат по бал доста хора
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами аз писах по някакъв много метафоричен начин...Общо взето, цялото ми есе прилича на Ботевия фейлетон "Политическа зима". И съм доволен! Обаче сега ми се прокрадват едни съмнения...Дали ще одобрят дръзките сравнения ("съзнанието им се тъмни и чернее като стъклото на депутатски мерцедес") и иронизирането на политиците като цяло(не персонално, разбира се). Иначе съм засегнал кандидатите за висшите етажи на властта, кандидат-студентите и след приказките за депутатите някак скачам на кандидатите за социални помощи- те са в контраст с депутатите с техните проблеми. Това са бедните хора, които няма с какво да се препитават и т.н. Правил съм хитри цитирания на Левски, Ботев, Вазов... Изобщо, ако са по-разкрепостени и склонни да уважат оригиналния труд, биха ми писали добра оценка, предполагам. А вие какво писахте ?! 
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Браво - уместни асоциации си направил, не се сетих за точно тази , но ето ги част от моите
"Кандидат за трансплантация" - нашумял, много нашумял проблем (здравната с/ма)
"Кандидат за дом" - след бедствията
"Кандидат за живот" - всеки един още с раждането си
"Кандидат за трансплантация" - нашумял, много нашумял проблем (здравната с/ма)
"Кандидат за дом" - след бедствията
"Кандидат за живот" - всеки един още с раждането си
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз пък резгледах нещата от друг аспект, че човек през целия си живот е кандидат, понеже в човешката природа е заложен стремежа нагоре, обосновах се от религиозна гледна точка като взех мотива за падането на Вавилонската кула, а за атеистите, все пак незнам кой ще ми проверява работата - чрез теорията на Дарвин за еволюцията. Мисля че е доста разчупено, асоциирах нещата и с времето понеже все пак това е другата ключова дума в заглавието т.е. чевекът е кандидат от както свят светува! Но все пак проверяващите имат последната дума!
offtopic вие в коя зала бяхте на писмения?
offtopic вие в коя зала бяхте на писмения?
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
272 Там теглиха темата- Боби стана звездата на медиите с това.
Иначе имаше едно момиченце което заради факта че просто беше на първия ред стана център на внимание от всички медии. Успешен старт, мисля!
Алхимикът, чудесен подбор! Наистина интересно си разгледал въпроса. Аз май подходих към по тривиалната тематика, но пък с оригинален подход. Дано всичко е окей. А за асоциациите...да, имаше и паралели с бедствията посредством такива асоциации( "мисълта му тече като Янтра след пороите") и откровено фрапиращи сравнения ( "опулили се като празни кофички от кисело мляко") Да демонстрирам и с емоцийка-
:
shock:
Елфер..добре е...вЕрвам, че сме се справили. Който не ни хареса есетата- няма вкус!
Иначе имаше едно момиченце което заради факта че просто беше на първия ред стана център на внимание от всички медии. Успешен старт, мисля!
Алхимикът, чудесен подбор! Наистина интересно си разгледал въпроса. Аз май подходих към по тривиалната тематика, но пък с оригинален подход. Дано всичко е окей. А за асоциациите...да, имаше и паралели с бедствията посредством такива асоциации( "мисълта му тече като Янтра след пороите") и откровено фрапиращи сравнения ( "опулили се като празни кофички от кисело мляко") Да демонстрирам и с емоцийка-
shock:
Елфер..добре е...вЕрвам, че сме се справили. Който не ни хареса есетата- няма вкус!