DobreFF написа:Много се кефя, като виждам как мачкат тотално Реал.
ШАМПИОНСКА ЛИГА сезон 2006/2007
Модератори: ники, Methuselah
Ой, ой, ой, надявам се Юнайтед най-после да направят нещо смислено. Участието им в Шампионската лига не коментирам, защото смело звучи да кажа, че ще я спечелят. Надавам се да грабнат титлата в Англия. Мисля, че ако това стане Сър Алекс ще се оттегли, защото е ясно, че той ще напусне Юнайтед само тогава, когато той самият реши. И така и трябва. След всичките тези години и това, което сътвори с отбора, не заслужава да бъде уволнен.
Колкото до Арсенал, за мен те не са английски отбор. Няма нищо английско в играта им. За Бога, та те дори нямат британец в отбора...
Колкото до Арсенал, за мен те не са английски отбор. Няма нищо английско в играта им. За Бога, та те дори нямат британец в отбора...
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами аз съм голям фен на английската игра и много харесвам отбори с повече британци. Много хора ще кажат, че английският футбол не е техничен и креативен като испанския например (казвам испанския, но всъщност на Испания чужденците им правят първенството) и ще са прави. Но за сметка на това пък той е динамичен, с много единоборства и обрати. Духът и атмосферата, които царят по стадионите не могат да бъдат имитирани от никое друго първенство. Въпреки всичко обаче през последните години много от тези романтични характеристики започнаха заплашително да избледняват.^PrincessA^ написа:Аз точно заради т'ва ги уважавамsedrik написа:Колкото до Арсенал, за мен те не са английски отбор. Няма нищо английско в играта им. За Бога, та те дори нямат британец в отбора...
And now, let us step into the night
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
ЛИОН наистина са много взривен и балансиран отбор,но ще трябва да минат още доста години за да стигнат финал според мен.Все още тези момчета търсят лицето си в европейските клубни турнири и категорично не можем да ги зачислим към грандовете на световният футбол.Иначе мисля че зенитът им и тази година ще е 1/4 финал,ако стигнат до въпросната фаза разбира се.
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Мисля, че Лион вече са го изградили този отбор за да атакуват дори и титлата.Осен добър колектив имат и страшно добри индивидуалности в състава - 4 финалиста от световното, 1 полуфиналист, двама бразилци ( Жуниньо и Крис), единия от които за мен е сред най-добрите конструктивни футболисти. Колко отбора в Европа могат да се похвалят с това ? Това си е мое мнение все пак 
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хаха шегаджияEl_Salvador написа:Казах ви, че Манчестър Юнайтед са въздух под налягане и определено по-слабия отбор от Арсенал но не слушатеТия средняци, които Манчестър са ги били първите няколко кръга и Левски ще ги бие...
не ми се спори, иначе с удоволствие бих оборил писанията ти
От сега се вижда, че си предубеден и целиш единствено да провокираш
Imagination is more important than knowledge
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Именно деMoriarti написа:различава се защото има само 2-3ма англичани в разширения състав^PrincessA^ написа:Нямам нищо лично против т.нар. английски футбол. Просто ме кефи как Арсенал се откроява на този фон и как успява да стане шампион с един коренно различен стил на игра

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)