Днес се събрахме 9 човека и направихме много добра организация. Купихме топка. След това ритахме в двора на Английската почти два часа. Хубаво е, че наистина успяхме да направим първата стъпка. Очертава се хубав отбор. Имаме и чудесен вратар. Аз искам да се извиня, че дойдох не във спортен вид, а с чехли и бели панталонки, но просто цял ден висях за един изпит, с който накрая си скъсах нервите. Мислех дори да не идвам, не бях в настроение. Животът ми си скъси с 10 години заради една преподавателка. Както и да е, да не ви занимавам с глупости. В крайна сметка реших да не се излагам и да дойда, макар в този вид. Потренирахме много добре и се надявам на следващата тренировка да сме още повече. Само като предложение искам да дам, всеки нов член в отбора да дава по 2 лева, както ние днес за топката. Събраните пари ще вложим в други неща - екипи, такси за терени и тн. Като по начало не е лошо всеки месец да събираме някаква клубна такса, да кажем 5 лева май няма да е проблем за никой. Така ще имаме каса, а не всеки път да събираме като идиоти по магазините. Който примерно не е платил, изобщо да не идва на мачовете ни. Само предложение, ако не се приеме, ок