Че моята си е с твърди корициStark написа:Тази вечер видях студентска книжка с ТВЪРДИ корици и се почувствах прецакан![]()
220 официално,но не знам колко ще се прехвърлят от други специалности и колко са приети с еднакъв бал тази година.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Че моята си е с твърди корициStark написа:Тази вечер видях студентска книжка с ТВЪРДИ корици и се почувствах прецакан![]()
А дали ще можем да разберем предварително от някъде от колко е или ще го кажат на сутринта чак... То ако открият 4aspik на 1ви аз направо ще си дойда на 2ри следобядman4ester написа:...а може да идете на откриването на факултета, което е някъде следобед, ...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Мне..по-добре щеше да е, ако беше "Право(1 курс)" или нещо от сорта,че иначе и другите се бъркат. Все пак всички прависти от всички курсове ще учат право през 2006El_Salvador написа:Заглавието на темата е добро![]()
Абе я споделете...Кога ше ходите да си взимате студентската книжка, знаете ли нещо за откриването-в колко ше почва, е такива работи...
Мися че от тази година можеш да се прехвърляш в специалностти, които са във факултета на твоята специалностEl_Salvador написа:Тва с преместването си е шмекерия като се замисля.
Разбирам някой, който е готвил история и литература и не е имал късмет и не му е стигнало за право и е влязъл нещо друго да се премести...Това ОК... Ама да си готвил само история и английски за да влезеш в Юридическия без литература и после да се прехвърлиш право, е тва е наглост...Трябва да има някво изискване като-поне да си държал литература и да имаш поне над 3 за да може да дойдеш право егаси