Настаняваане в общежитие
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- suny_smile
- В началото бе словото
мен със сигурност ще ме вземат, настанявам се по право, не по класиране, само се надявам да се падна с готини съквартирантки.
Ей, хора, може ли да се настаним направо на 15? Или трябва да чакаме съботата?
Между другото, надявам се с някой от вас да се засечем, а защо не и да се запознаем.
Ей, хора, може ли да се настаним направо на 15? Или трябва да чакаме съботата?
Между другото, надявам се с някой от вас да се засечем, а защо не и да се запознаем.
Ах, как е хубаво да станеш рано, да откъснеш клонка от дърво,да тръгнеш под едно небе засмяно и просто да не знаеш за какво
- ChiLL_PiLL
- Драскач
и аз съм такаFervourrr написа:Аз още съм на етапа "мечтая си да ме вземат",пък после ще му мисляНе че мамма вече не изкупила всички възножни магазини:) И все пак...утре ще се види:)
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- plamma
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Някой попита за баловете на първокурсници от миналата година:
ЮФ - 5.51
ФКНФ - 5.35
ФНПП - 4.66
ФМИ - 5.28
СтФ - 5.03
ФСФ - 4.97
ХФ - 5.33
ИФ - 5.30
ФэФ - 4.37
ФЖМК - 5.06
ФП - 5.41
БогФ - 4.82
ФФ - 5.56
ГГФ - 5.40
БФ - 5.40
Искам да ви кажа нещо, свързано с бубите: носете си тапи за уши! С малко повече въображение, ще се сетите за какво ви са! 
ЮФ - 5.51
ФКНФ - 5.35
ФНПП - 4.66
ФМИ - 5.28
СтФ - 5.03
ФСФ - 4.97
ХФ - 5.33
ИФ - 5.30
ФэФ - 4.37
ФЖМК - 5.06
ФП - 5.41
БогФ - 4.82
ФФ - 5.56
ГГФ - 5.40
БФ - 5.40
- ChiLL_PiLL
- Драскач
plamma написа:![]()
Искам да ви кажа нещо, свързано с бубите: носете си тапи за уши! С малко повече въображение, ще се сетите за какво ви са!
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
не знам за вас, ама аз ще заредя квартирта с т.нар. "къщички за хлебарки"(мисля че са на Raid). те представляват следното: нещо като малки кутийки с "входче", където се намира вещество, което привлича гадините, те влизат вътре и...умират на броени сантиметри от "къщичката", след като са излезли. две-три къщички стигат за една голяма стая и след като са действали един-два дена, всички хлебарки умират и няма да ви притесняват месеци наред. Не вярвах, че съществува подобно чудо на химията, ама явно вече даже хлебарките са си намерили майстора! в къщи винаги е гъмжало от тия гадове, но сега вече от повече от две години не съм видяла НИТО ЕДНА хлебарка!!! дано в студ. град хлебарките не са некви мутанти в това отношение.
А, единственото неприятно свързано с "къщичките", е че първите една-две сутрини след като сте "заложили капанчетата" ще намирате подът на стаята покрит с мъртви хлебарки, които някой по-негнуслив ще трябва да измете.какво да се прави, все пак това е най-доброто доказателство за ефикасност!
(КРАЙ НА РЕКЛАМАТА
)
А, единственото неприятно свързано с "къщичките", е че първите една-две сутрини след като сте "заложили капанчетата" ще намирате подът на стаята покрит с мъртви хлебарки, които някой по-негнуслив ще трябва да измете.какво да се прави, все пак това е най-доброто доказателство за ефикасност!
(КРАЙ НА РЕКЛАМАТА
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
хаха при нас веднъж е идвала една леличка да мори гадинки. била мн. смешна : с маска и с пръскачка за лозе
в моята стая почти нямаше хлебарки (да чукна на дърво). единствено в коридорчето съм засичала по някоя, но те влизат от вън, от външния коридор. а иначе поне тези, които съм виждала не са като тези, дето си ги представяте- огромни черни твари, а са няк'ви кафеви и не толкова големи, но пак много гнусни
в моята стая почти нямаше хлебарки (да чукна на дърво). единствено в коридорчето съм засичала по някоя, но те влизат от вън, от външния коридор. а иначе поне тези, които съм виждала не са като тези, дето си ги представяте- огромни черни твари, а са няк'ви кафеви и не толкова големи, но пак много гнусни
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
- Flutterby
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Това ми звучи като описание на фауната в някоя тропическа гора...OX/\-OB написа:паяци, хлебарки, охлюви, стоножки и разни други симпатяги...
Това за стоножките не е сериозно, нали?
I have a Bird in spring
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.