Право - всички курсове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

За след 15-ти казаха да си потърсим студ. книжки,а програмата я имаше някъде из форума,но не знам дали няма да я променят
Stark написа:Тази вечер видях студентска книжка с ТВЪРДИ корици и се почувствах прецакан :cry:
Че моята си е с твърди корици :wink:
220 официално,но не знам колко ще се прехвърлят от други специалности и колко са приети с еднакъв бал тази година.
Toto-I will remember
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Има такова изискване не се палете :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Повечето тук май са зайци:) От опита си на "презимувал" (или гърмян заек), ще ви кажа - книжките не ви трябват до към сесията, аз мойта си я взех ноември. А на откриването не ходете (и аз не ходих, но ми бяха казали, че ще е ужасна блъсканица, както е и било), а може да идете на откриването на факултета, което е някъде следобед, да чуете бъдещите си душмани, какво ще ви говорят. Това минава бързо и после идете да пиете, ако се познавате с някой, защото с новите си колеги ще се видите в деня когато имате лекции или упражнения, т.е, когато сте си взели програма и сте отишли, това става в първите дни, защото после почти не се влиза на нищо. Първата година като цяло е скука през деня и парти през ноща, докато и нощните похождения не ви писнат, защото са всеки ден:) Айде, че доста исписах и успех на всички:)
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

EleiN написа:Как гледате на идеята на втори да отидем заедно :?: :?: :?:
Аз гледам много добре на тази идея... даж и на идеята вечерта да се съберем някъде :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

man4ester написа:...а може да идете на откриването на факултета, което е някъде следобед, ...
А дали ще можем да разберем предварително от някъде от колко е или ще го кажат на сутринта чак... То ако открият 4aspik на 1ви аз направо ще си дойда на 2ри следобяд :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

El_Salvador написа:Заглавието на темата е добро :wink:
Абе я споделете...Кога ше ходите да си взимате студентската книжка, знаете ли нещо за откриването-в колко ше почва, е такива работи... :?:
Мне..по-добре щеше да е, ако беше "Право(1 курс)" или нещо от сорта,че иначе и другите се бъркат. Все пак всички прависти от всички курсове ще учат право през 2006 :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

само че,ние сега сме приети,и няма да бъдем винаги първи курс(освен ако има някой,който да не си вземе изпитите :shock: )
То това е тема за нашия випуск :wink:
Toto-I will remember
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Ice_Spirit написа:само че,ние сега сме приети,и няма да бъдем винаги първи курс(освен ако има някой,който да не си вземе изпитите :shock: )
То това е тема за нашия випуск :wink:
Ами що не писа тогава "Право(випуск2006)" :D
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

щото сме випуск 2011,а това число си ме стряска мен
като искаш,направи ти тема :evil:
Toto-I will remember
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Ice_Spirit написа:щото сме випуск 2011,а това число си ме стряска мен
като искаш,направи ти тема :evil:
:binky: :binky: :binky:
Аватар
EleiN
В началото бе словото

Мнение от EleiN »

El_Salvador написа:Тва с преместването си е шмекерия като се замисля.
Разбирам някой, който е готвил история и литература и не е имал късмет и не му е стигнало за право и е влязъл нещо друго да се премести...Това ОК... Ама да си готвил само история и английски за да влезеш в Юридическия без литература и после да се прехвърлиш право, е тва е наглост...Трябва да има някво изискване като-поне да си държал литература и да имаш поне над 3 за да може да дойдеш право егаси :!:
Мися че от тази година можеш да се прехвърляш в специалностти, които са във факултета на твоята специалност :?
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

Ам, а като изключим първокурсниците някой от по-горните случайничко да продава учебници за първи курс :)?
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

аз имам някои учебници, които искам да разкарам, щото вече три години ги разцмотавам и не ми трябват, ама са ксерокопия, щото не ми се даваха пари тогава, няма смисъл просто, те са главно едносеместриални предмети и то от тъпите такива :twisted: ... някои ако иска, веднага ги давам...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Lexter
В началото бе словото

Мнение от Lexter »

сигурно ще е яко на 2ри, това си е направо първият ни учебен ден в "новото даскало" :) Къде точно трябва да сме на 2ри?
Suaviter in modo, fortiter in re
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”