ШАМПИОНСКА ЛИГА сезон 2006/2007

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

ШАМПИОНСКА ЛИГА сезон 2006/2007

Мнение от THE_PARASITE »

Ето че най-комерсалният клубен турнир вече започна при това с българско участие.В тази тема можете да споделяте вашите мнения относно фаворитите за спечелването на ШЛ,както и да коментираме отделните интересни мачове.Надявам се темата да ви хареса !
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Харесва ни, как не!
БАЙЕРН МАЧКАТ!!!!!!!!!!!!!! :wav:
Много им се израдвах, изключително красива игра, и освободена, което не го виждам често наистина.....А новите им екипи са висша мода направо (опитах се горе да уподобя цвета им, ама нещо не се получи 8) /
Иначе за Левски к'во да кажа....Очаквана загуба с очакван резултат :( . Но не мисля, че момчетата играха зле- напротив, за нашите си страндарти играха даже много добре. Просто ни трябва доста време, за да достигнем нивото на ШЛ. Аз лично се кефя най-вече на това, че не изпаднаха в безсъзнание, когато се изправиха срещу Роналдиньо и Ко., а напълно си запазиха присъствие на духа. Както и че нямаше никакви излишно груби изпълнения, характерни за малките отбори срещу големите.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Моят любим отбор е ЮВЕНТУС,но понеже не е в играта стискам палци за Валенсия и Рома !
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Само Спортинг! Много се изкефих на гола им снощи и на победата над Интер.

Довечера само Лион!
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

El_Salvador написа:но според мен най-добрият футбол играе Арсенал. Ще видим де.
хаха затова са само с 2 мизерни точици в Премиершип :twisted:

Аз естествено държа за Манчестър Юнайтед. Резила миналият сезон(отпадането в групите) няма да се повтори и съм сигурен, че ще достигнат поне четвърт-финал, както са го правили всяка година досега.

Иначе другият ми фаворит е Барселона, който с удоволствие гледах снощи с мача с Левски и който ще гледам на живо в България в скоро време :)

Що се отнася до левскарите...всичко беше логично:

- дебют в Шампионската Лига(нямат никакъв опит)
- много по-ниска класа на футболистите в сравнение с тези на Барселона(разбираемо)
- играят все пак срещу Европейският шампион и може би най-силният отбор в Европа в момента
- слабо първенство в България. Биеш предният мач юношите на Марек с 8:0 и следващият мач падаш от Барселона с 5:0. За какво си говорим изобщо?
- слаби финансови възможности
- слаба физическа подготовка

Общо взето и 5:0 беше малко, имайки предвид, че Барселона игра на 30-40% от възможностите си. Да не говорим, че 5-те гола бяха вкарани от 5 различни футболисти на различни постове - защита, център и нападение.

В същото време не може да се каже, че Левски игра слабо. Просто отбора игра колкото му бяха възможностите. Видя се, че опитаха контра-атаки, хубави конбинации, удари(макар и малко), но просто противника не им позволяваше нищо повече.
Пожелавам им поне да се класират 3-ти и да имат шанс за УЕФА.
Imagination is more important than knowledge
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

El_Salvador написа:Е тва па въобще не така. Нали Милан ги отстрани на 1/8-финала 2005, а предната година-Порто, пак на 1/8-финала.
да, това е така
El_Salvador написа:А Арсенал тва че са с 2 точици сега не значи ама абсолютно нищо. Те и французите на световното почнаха много зле, а после смачкаха Испания и Бразилия.
Нали правиш разлика между първенство и турнир? Нали знаеш, че едното продъжава 9-10 месеца или 38 мача, а другото само 1 месец или 7 мача? Нали се сещаш, че за да станеш шампион в Премиершип не трябва да допускаш повече от 5 загуби и 5 равенства? Само да ти припомня, че Арсенал вече има 2 равенства и 1 загуба в първите си 3 мача. С много проблеми, които има отбора, ще допускат още грешки в следващите 35 ;)

А за шампионската лига - то се видя, че клубът не е достатъчно зрял за подобен подвиг.
El_Salvador написа:Манчестър са бита карта отдавна.
Мда, дано повечето мислят като теб, за да има повече прецакани след края на сезона ;)
И продължавай да се надяваш, че Арсенал е бъдещето и има сили да стигне до требъл :twisted:
Imagination is more important than knowledge
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Абе Англия фЕревър-де що има ханглийски отбори -за тях съм :wink:
.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Айдееее Лион - Реал 2-0 за едно полувреме и поне 5 чисти 100% голови положения за французите. Много се кефя, като виждам как мачкат тотално Реал.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Реал изяде голямата Лионска наденица :twisted: :lol:
.
Аватар
Clycraw
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Clycraw »

Лион играят наистина много силно и красиво и заслужават да бият Реал.:)
Иначе моят фаворит е Юнайтед.
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

Тази година, освен традиционните ми любимци (Реал, Милан, Манчестър) се включи и Левски. За съжаление до момента само ми вгорчават живота, обаче вярвам, че нещата ще вървят към подобрение. Бай да уей - забележете какво прави Стяуа...
Get High or Fly Tryin`
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Лион през първата част създаде толкова чисти положения,колкото Барса за целия мач с Левски. Видя се,че Реал и с Капело нямат желания облик,но..

Арсенал играе слабо,вчера с човек повече и измислена дузпа се измъчи с немците.За първенство същата ситуация. Защита с Туре и Джуру в центъра не очаквате да играе полуфинал в Шампионската,нали ?По-склонен съм да се съглася за Ман.Юн.

Само Милан !!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”