ШАМПИОНСКА ЛИГА сезон 2006/2007
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
ШАМПИОНСКА ЛИГА сезон 2006/2007
Ето че най-комерсалният клубен турнир вече започна при това с българско участие.В тази тема можете да споделяте вашите мнения относно фаворитите за спечелването на ШЛ,както и да коментираме отделните интересни мачове.Надявам се темата да ви хареса !
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Харесва ни, как не!
БАЙЕРН МАЧКАТ!!!!!!!!!!!!!!
Много им се израдвах, изключително красива игра, и освободена, което не го виждам често наистина.....А новите им екипи са висша мода направо (опитах се горе да уподобя цвета им, ама нещо не се получи
/
Иначе за Левски к'во да кажа....Очаквана загуба с очакван резултат
. Но не мисля, че момчетата играха зле- напротив, за нашите си страндарти играха даже много добре. Просто ни трябва доста време, за да достигнем нивото на ШЛ. Аз лично се кефя най-вече на това, че не изпаднаха в безсъзнание, когато се изправиха срещу Роналдиньо и Ко., а напълно си запазиха присъствие на духа. Както и че нямаше никакви излишно груби изпълнения, характерни за малките отбори срещу големите.
БАЙЕРН МАЧКАТ!!!!!!!!!!!!!!
Много им се израдвах, изключително красива игра, и освободена, което не го виждам често наистина.....А новите им екипи са висша мода направо (опитах се горе да уподобя цвета им, ама нещо не се получи
Иначе за Левски к'во да кажа....Очаквана загуба с очакван резултат

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хаха затова са само с 2 мизерни точици в ПремиершипEl_Salvador написа:но според мен най-добрият футбол играе Арсенал. Ще видим де.
Аз естествено държа за Манчестър Юнайтед. Резила миналият сезон(отпадането в групите) няма да се повтори и съм сигурен, че ще достигнат поне четвърт-финал, както са го правили всяка година досега.
Иначе другият ми фаворит е Барселона, който с удоволствие гледах снощи с мача с Левски и който ще гледам на живо в България в скоро време
Що се отнася до левскарите...всичко беше логично:
- дебют в Шампионската Лига(нямат никакъв опит)
- много по-ниска класа на футболистите в сравнение с тези на Барселона(разбираемо)
- играят все пак срещу Европейският шампион и може би най-силният отбор в Европа в момента
- слабо първенство в България. Биеш предният мач юношите на Марек с 8:0 и следващият мач падаш от Барселона с 5:0. За какво си говорим изобщо?
- слаби финансови възможности
- слаба физическа подготовка
Общо взето и 5:0 беше малко, имайки предвид, че Барселона игра на 30-40% от възможностите си. Да не говорим, че 5-те гола бяха вкарани от 5 различни футболисти на различни постове - защита, център и нападение.
В същото време не може да се каже, че Левски игра слабо. Просто отбора игра колкото му бяха възможностите. Видя се, че опитаха контра-атаки, хубави конбинации, удари(макар и малко), но просто противника не им позволяваше нищо повече.
Пожелавам им поне да се класират 3-ти и да имат шанс за УЕФА.
Imagination is more important than knowledge
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
да, това е такаEl_Salvador написа:Е тва па въобще не така. Нали Милан ги отстрани на 1/8-финала 2005, а предната година-Порто, пак на 1/8-финала.
Нали правиш разлика между първенство и турнир? Нали знаеш, че едното продъжава 9-10 месеца или 38 мача, а другото само 1 месец или 7 мача? Нали се сещаш, че за да станеш шампион в Премиершип не трябва да допускаш повече от 5 загуби и 5 равенства? Само да ти припомня, че Арсенал вече има 2 равенства и 1 загуба в първите си 3 мача. С много проблеми, които има отбора, ще допускат още грешки в следващите 35El_Salvador написа:А Арсенал тва че са с 2 точици сега не значи ама абсолютно нищо. Те и французите на световното почнаха много зле, а после смачкаха Испания и Бразилия.
А за шампионската лига - то се видя, че клубът не е достатъчно зрял за подобен подвиг.
Мда, дано повечето мислят като теб, за да има повече прецакани след края на сезонаEl_Salvador написа:Манчестър са бита карта отдавна.
И продължавай да се надяваш, че Арсенал е бъдещето и има сили да стигне до требъл
Imagination is more important than knowledge
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Лион през първата част създаде толкова чисти положения,колкото Барса за целия мач с Левски. Видя се,че Реал и с Капело нямат желания облик,но..
Арсенал играе слабо,вчера с човек повече и измислена дузпа се измъчи с немците.За първенство същата ситуация. Защита с Туре и Джуру в центъра не очаквате да играе полуфинал в Шампионската,нали ?По-склонен съм да се съглася за Ман.Юн.
Само Милан !!
Арсенал играе слабо,вчера с човек повече и измислена дузпа се измъчи с немците.За първенство същата ситуация. Защита с Туре и Джуру в центъра не очаквате да играе полуфинал в Шампионската,нали ?По-склонен съм да се съглася за Ман.Юн.
Само Милан !!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!