Как си избрахте професия

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Все още съм непрофесионален с голям потенциал.Не знам накъде ще ме отвее вятъра,но ако имам възможността,а смятам да си я предоставя,да избирам то би било нещо свързано с общуването с хора.Да опознаваш различни характери,да вникваш в различни личности,да контактуваш е най-голямото човешко богтаство :roll: Видите ли човекът е стадно животно :D
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Giselle
В началото бе словото

Мнение от Giselle »

dormouse написа:
Giselle написа:
dormouse написа:ами аз така и не почнах работа....причини бол...иначе по едно време се оглеждах за нещо временно и първото нещо,за което гледах беше да е работа с хора,защото обичам да общувам :)
Хей, как беше днес в ТУ? :lol: :wink:
лудница :shock: направо се побърках...поне успях да се запиша тенис на маса преди да се свършат местата :lol:
Браво!
Perfection
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Crematory написа::shock: Не съм си избрала, пусти мързел...Това, което съм избрала като образование, най-вероятно няма да има нищо общо с професията ми, ако въобще имам професия, защото по принцип искам да си стоя вкъщи и да си гледам децата.Ако това не стане -
учител - защото винаги съм искала да се занимавам с деца - парите не ме вълнуват
сватбен агент - защото ми харесва да организирам сватби, приятно ми е да работя с клиенти и искам хората да са щастливи и доволни
По принцип парите не са ми водещи за избор, а това доколко удоволствие ще ми донася работата.

подкрепям мнението с две ръце!!! :wink:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

BT написа:
Giselle написа:
BT написа:Ходих при врачка

И каква професия избра?

Занимавам се с рисуване, откакто се помня...при художниците е призвание...нямаме право на избор :)

е, тогава врачката е била излишна:)

иначе ме радват художниците, аз самият завърших специалност Изкуства 8)
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

аз по принцип много рисувах и се готвех за университета във Велико Търново-живопис или графика, ама в началото на 12 клас се отказах, защото реших, че академичното образование не е за мен. Честно казано, много ме натоварваше. Което не изключва възможността в бъдеще да се изявя като художник,надявам се, когато понатрупам средства от нещо друго, което да не ме ангажира толкова емоционално(някаква професия, свързана с езици,това също ме влече) :roll:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Една сутрин далеч измежду годините се събудих и осъзнах, че май няма да стана космонафт. Реших да си отмъстя на света като стана юрист.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”