Как си избрахте професия
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Все още съм непрофесионален с голям потенциал.Не знам накъде ще ме отвее вятъра,но ако имам възможността,а смятам да си я предоставя,да избирам то би било нещо свързано с общуването с хора.Да опознаваш различни характери,да вникваш в различни личности,да контактуваш е най-голямото човешко богтаство
Видите ли човекът е стадно животно 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Браво!dormouse написа:лудницаGiselle написа:Хей, как беше днес в ТУ?dormouse написа:ами аз така и не почнах работа....причини бол...иначе по едно време се оглеждах за нещо временно и първото нещо,за което гледах беше да е работа с хора,защото обичам да общувам![]()
направо се побърках...поне успях да се запиша тенис на маса преди да се свършат местата
Perfection
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Crematory написа:Не съм си избрала, пусти мързел...Това, което съм избрала като образование, най-вероятно няма да има нищо общо с професията ми, ако въобще имам професия, защото по принцип искам да си стоя вкъщи и да си гледам децата.Ако това не стане -
учител - защото винаги съм искала да се занимавам с деца - парите не ме вълнуват
сватбен агент - защото ми харесва да организирам сватби, приятно ми е да работя с клиенти и искам хората да са щастливи и доволни
По принцип парите не са ми водещи за избор, а това доколко удоволствие ще ми донася работата.
подкрепям мнението с две ръце!!!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
аз по принцип много рисувах и се готвех за университета във Велико Търново-живопис или графика, ама в началото на 12 клас се отказах, защото реших, че академичното образование не е за мен. Честно казано, много ме натоварваше. Което не изключва възможността в бъдеще да се изявя като художник,надявам се, когато понатрупам средства от нещо друго, което да не ме ангажира толкова емоционално(някаква професия, свързана с езици,това също ме влече) 
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя