Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Нека това бъде темата, в която всички, които ще кандидатстваме с литература и история през КСК-2007 да обменяме опит, идеи и информация!
Ама първо да се представите
Аз съм Александра
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Elektra написа:Успех и от мен,да ги разбиете всички конкуренти А за Александра,аз съм сигурна,че ще се справи,все пак ми е адашка/и не само заради това/
thanks
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Здравей, Александра, явно тази година ще сме на един хал..
с малката разлика, че аз вече преминах през това веднъж. Това лято кандидаствах само с история, но уви, бях пренебрегнала Средновековието.
Както и да е. Никога не знаеш какво печелиш, когато губиш!
Важното сега е да мислим за новата КСК.
Искам да кажа на всички, че трябва здраво учене, не оставайте нищо за юни месец, научете ВСИЧКИ теми, без значение какво сте чули, когато сте били на курсове и т.н. (в тази връзка, само за пример ще спомена, че бившият мъж, когато ходи на курсове през април в унсс, Саздов е казал, че темата, която беше в унсс, много рядко се падала, че не я слагали дори сред 15, от които се тегли..)
трябва да дадете най-доброто от себе си, защото чувството да не си приет не го пожелавам на никого...
Успех на всички!
Здравейте, и аз ще кандидатствам догодина, но още се колебая между история и английски Исках да питам за историята от кои години от училище ти се взимат оценките и доколко те влиаят на обравуването на бала? и още нещо - колко на брой са темите по история?