Ще дам повече от него!GaVrosH написа:а на мене за колко ми го давашflyhouse написа: Колко го даваш?
Дрехи "second hand"
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
всеки си има мнение. аз например си купувам доста често дрехи "втора-ръка", които изглеждат направо като нови и освен това са като бутикови(живея в малък град и магазините за дрехи зареждат с еднотипни блузки например, като тръгнеш по центъра, половината женско е облечено еднакво). Наистина, на повечето дрехи им личи, че им е минала модата, но какво пък- няма нищо лошо да си купиш една-две блузи, да си носиш вкъщи. А има и такива моделчета, които са универсални. Да не говорим,че с малко повече търсене можеш да попаднеш на уникални и много свежарски шапки, шалчета, ръкавици, тениски,роклички и след това хората да те питат "Откъде си взе това? Не съм виждал/а такива, искам и аз!" Често ми се е случвало. А цените са направо смешни в сравнение с тези на "новите" дрехи.
Единственото, което никога не си купувам от магазини "секонд-хенд" са дънки и изобщо панталони, защото гледам да нося само с ниска талия, а там се продават само някакви супер дълбоки (ама вярвам ,че за времето си са били модни
)
Единственото, което никога не си купувам от магазини "секонд-хенд" са дънки и изобщо панталони, защото гледам да нося само с ниска талия, а там се продават само някакви супер дълбоки (ама вярвам ,че за времето си са били модни
Последно промяна от izvynzemno на 12 Сеп 2006, 20:09, променено общо 1 път.
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
В това отношение не мога да се преборя със себе си (и не искам
)! Моите дрехи са си само мои, самата мисъл, че някога някой друг ги е носил ме отвращава (т'ва е една от откачените ми мании
); никога на никого не бих дала дреха назаем, както и не бих облякла чужда...Бррррр!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
Аз пък какво да кажа...90% от дрехите ми са от килата....да не кажа и повече.Не ме е срам,не ме е гнус,не изпитвам притеснения:) Просто мразя да давам пари за дрехи,мразя да виждам някой с еднаква като моята дреха,не мога да си харесам дрехи по магазините и освен това купувайки от килата,мога да имам по 10 панталона и 20 блузи на сезон,а не по 5
И на всичкото отгоре продавачките не те гледат злобно и може да си седиш по часове и да си разглеждаш и пробваш...И да не забравяме факта,че ако нещо ти писне и не ти хареса,какво толкова,все пак струва 1-2 лева:)
КИЛАТА РУЛЗЗ!!!
КИЛАТА РУЛЗЗ!!!
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
и аз така, просто новото си е новоПаган написа:Вие луди ли сте?
Може да е евтино, може да е всичко, но НЕ Е НОВО!!!
Да не съм болен да нося нещо, което не носил някой напълно
непознат!...........
[quote="Fervourrr"
...освен това купувайки от килата,мога да имам по 10 панталона и 20 блузи на сезон,а не по 5 И на всичкото отгоре продавачките не те гледат злобно и може да си седиш по часове и да си разглеждаш и пробваш.[/quote]
ми аз не си купувам от там а имам повече от 10 чифта .... за сезон а пък за блузи да не говорим...а и зависи къде пазаруваш ако те гледат злобно им теглиш една дълга и в другия магазин .... а пък за пробването в един магазин пробвах 13 чивта дънки докато си избера и не ми казаха и гък.
незнам може и кофти да прозвочи но смятам че гадно и нехигиенично даже за блуза
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: