Курсове?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
krasvel
В началото бе словото

Мнение от krasvel »

Ето ви една добра възможност за подготовка за кандидатстване :

http://elina-abv.hit.bg
Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

AchilleS написа:Някой канд. с английски от Варна ако има много ще съм благодарен да каже къде мога да се подготвя

и аз искам да попитам ако има хора от Стара Загора подготвяли се по математика, да споделят нещо за учители,курсове и т.н

благодаря предвварително!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Пратих ти съобщение за учители по математика в Стара Загора. :)
Изображение
vaska87
В началото бе словото

Мнение от vaska87 »

Някой питаше за кандидат-студентски курсове по английски, организирани от Софийския университет. Това са курсовете на ФУАА. Организират се от катедрата по англицистика и се водят от нейни преподаватели. Групите тръгват от края на септември. Телефонът е 989 53 07, започват да се обаждат от 10-15 септември. Най-добре е да се запишете за първите групи, за да може да продължите и с курса за есе, а после и с тренировъчните курсове, защото само там можете да видите изпити от миналите години. Горещо ви препоръчвам тези курсове - там се научава това, което трябва за изпита, пък и учителите са много печени.
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Аз препоръчвам курсовете на Образователни технологии - http://www.edutech.bg/
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
mariqq
В началото бе словото

Мнение от mariqq »

Аз се готвих в учебен център"Елина".Мн съм доволна от начина на преподаване.Направих страхотен прогрес :lol:
Последно промяна от mariqq на 06 Сеп 2006, 18:44, променено общо 1 път.
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

абе хора, търсете курс, където ще ви контролират и изпитват на всяка тема, иначе можете по записки сами и в къщи. В това отношение Образователни технологии нямат грешка. Щом и мене успяха да пречупят да учи, просто нямате идея колко зор видяха. Изкарах 5.50 по история и 5.13 по литература, не че се хваля :lol: А и готвят не само за Софийския, изобщо много са в час :)
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

Е, това вече не е така! Абсолютно всички теми е възможно да се паднат! Никой не знае, какво са намислили колегите- професори да дадат! И при годините е хубаво да пишеш или само новата година, или само старата, понеже в някои учебници е голям бълвоч. Впечатление ще направи,ако имаш историография, може и някой кратък цитат, но ако научиш темите, там, от където ти казах, по история няма да имаш проблем Аз не го направих и резултатът е на лице
смешни сте! всички теми се знаят предварително, с очите си се убедих в това. не мога да знам "как точно става", но е факт че изпитите по история и литература бяха най-смешното и жалко нещо, на което някога съм ставала свидетел
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

Аз ходих при една преподавателка от "Френската гимнааазияяя" и изкарах 5.90/УНСС/ и 6.00/СУ/
да не е диди фиданова? :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
vaska87
В началото бе словото

webpage на курсовете по английски на СУ

Мнение от vaska87 »

За информация за курсовете по английски на СУ/Фуаа идете на

afeasbg.com
Аватар
ArtBox
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ArtBox »

Мен ме интересува някои да ми препоръча добър курс по английски език,но да се подготвят кандидат-студентите и за СУ и за УНСС :?
Stoycho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Stoycho »

Може ли някой да ме насочи за курсове по география за СУ ?
Благодаря предварително :)
Изображение
Аватар
korpusito
Пишеща машина

здравейте

Мнение от korpusito »

12 съм в френската и имам намерение да кандидатствам с френски мисля да се запиша на курса в СУ вие какво мислите,някой ходил ли е ?
mari
В началото бе словото

Мнение от mari »

Здравейте :) и аз ще кандидатсвам тази година с литература и история,но все още не съм решила на кои курсове да ходя-на тези към СУ или Образователни технологии .Двоумя се още,но май тези към СУ надделяват.Успех на всички,които ще кандидатсват :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”