Курсове?
Модератор: Boromir
Някой питаше за кандидат-студентски курсове по английски, организирани от Софийския университет. Това са курсовете на ФУАА. Организират се от катедрата по англицистика и се водят от нейни преподаватели. Групите тръгват от края на септември. Телефонът е 989 53 07, започват да се обаждат от 10-15 септември. Най-добре е да се запишете за първите групи, за да може да продължите и с курса за есе, а после и с тренировъчните курсове, защото само там можете да видите изпити от миналите години. Горещо ви препоръчвам тези курсове - там се научава това, което трябва за изпита, пък и учителите са много печени.
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Аз препоръчвам курсовете на Образователни технологии - http://www.edutech.bg/
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аз се готвих в учебен център"Елина".Мн съм доволна от начина на преподаване.Направих страхотен прогрес 
Последно промяна от mariqq на 06 Сеп 2006, 18:44, променено общо 1 път.
абе хора, търсете курс, където ще ви контролират и изпитват на всяка тема, иначе можете по записки сами и в къщи. В това отношение Образователни технологии нямат грешка. Щом и мене успяха да пречупят да учи, просто нямате идея колко зор видяха. Изкарах 5.50 по история и 5.13 по литература, не че се хваля
А и готвят не само за Софийския, изобщо много са в час 
- greeny
- Пишете, о, братя
смешни сте! всички теми се знаят предварително, с очите си се убедих в това. не мога да знам "как точно става", но е факт че изпитите по история и литература бяха най-смешното и жалко нещо, на което някога съм ставала свидетелЕ, това вече не е така! Абсолютно всички теми е възможно да се паднат! Никой не знае, какво са намислили колегите- професори да дадат! И при годините е хубаво да пишеш или само новата година, или само старата, понеже в някои учебници е голям бълвоч. Впечатление ще направи,ако имаш историография, може и някой кратък цитат, но ако научиш темите, там, от където ти казах, по история няма да имаш проблем Аз не го направих и резултатът е на лице
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
webpage на курсовете по английски на СУ
За информация за курсовете по английски на СУ/Фуаа идете на
afeasbg.com
afeasbg.com
здравейте
12 съм в френската и имам намерение да кандидатствам с френски мисля да се запиша на курса в СУ вие какво мислите,някой ходил ли е ?