Е вече съвсем се обърках....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
съжалявам , евридейче
нали знаеш, че не си заслужава страданието? нали знаеш, че всичко отминава все някога? и всичко кофти става за добро в крайна сметка
а не с ели осъзнае оня- с не6то тежко, евтино и по възможност държавно- по главата 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е то писва все на такива да попадам...и все да се надявам, че с времето ще отмине...да не стане така, че да не е много далече момента да се замисля за другата наклонностkokteil_molotow написа:съжалявам , евридейченали знаеш, че не си заслужава страданието? нали знаеш, че всичко отминава все някога? и всичко кофти става за добро в крайна сметка
а не с ели осъзнае оня- с не6то тежко, евтино и по възможност държавно- по главата
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
какво да се прави...хора много- и мъже и жени, но да намериш своята изгубена част, човекът , който да ти пасне съсвършено, май се оказва невъзможно
или много трудно
аз спрях да с еопитвам ...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
леко да не се загледаш и стоп- не искам да спамя такава тема .
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
Сякаш се чувствам по-добре,въпреки че не това беше целта..... Явно не сте ме разбрали.Аз знам,че това момче не ме харесва,той просто харесва всичко с дупка м/у краката,но за разлика от повечето е*ачи се е специализирал в дълбоко и много сериозно зарибяване.Демек се прави,че не само иска да....те зарадва сексуално,ами и че уж има нещо повече към теб.....
Темата беше за това как някои хора си позволяват преднамерено да се държат така?!?!?!? Как може да си позволиш да нараниш с умисъл за в перспектива друго човешко съзнание?! И дали и ние не го правим това нещо,защото аз лично го направих скоро.Въпреки че ми се беше случило и знам колко е гадно! Но се осъзнах чак после,когато видях ответната реакция-болка!
Това исках да кажа с тази тема,но явно все още са останали чувства към този човек,замъгляващи ясния ми изказ...
ПП:благодаря на всички които се опитаха да помогнат:)
Темата беше за това как някои хора си позволяват преднамерено да се държат така?!?!?!? Как може да си позволиш да нараниш с умисъл за в перспектива друго човешко съзнание?! И дали и ние не го правим това нещо,защото аз лично го направих скоро.Въпреки че ми се беше случило и знам колко е гадно! Но се осъзнах чак после,когато видях ответната реакция-болка!
Това исках да кажа с тази тема,но явно все още са останали чувства към този човек,замъгляващи ясния ми изказ...
ПП:благодаря на всички които се опитаха да помогнат:)
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Черна точка, колежке!kokteil_molotow написа: а не се ли осъзнае оня - с нещо тежко, евтино и по възможност държавно - по главата
Fervourrr - Ами явно човекът те е зарибил и все още те привлича. Оттам идват всичките недоумения как може да чувстваш това или онова след всичко, което е станало. Пък и както сама казваш и ти си правила това, което той ти е направил. Хубавото е, че можеш да си извлечеш поука от ситуацията (както впрочем и от всяка ситуация).
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър