Да светиш в нощта ;)...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Да светиш в нощта ;)...
Тема на есето - "Как се чувствам като лампичка", демек приятно ли ви е да излизате с приятели, които са двойка, карат ли ви да се чувствате излишен и самотен, или си се чувствате екстра...
п.п.нещо ме хващат лудите, тая тема има ли смисъл?!?
п.п.нещо ме хващат лудите, тая тема има ли смисъл?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
адски тъпо е
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Joyride
- Пишеща машина
тъпо е като са двойка, особено ако по стечение на обстоятелствата останете само 3мата и те (ако са .. вежливи)
ти обръщат внимание,но си личи ,че е неловко, или не им пука ,че си там и се изяждат взаимно .. досега само 1 път съм попадала в подобна ситуация и беше кофти. та гледам да не излизам ,когато са 2ма- нека са си либоф на тъмно
а и аз лично се нервирам, когато искам да съм само с него, а цъфне и някой като ваденка - има моменти, когато не искаш лампиони и фенери
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
айде сега да си признаем всички...на никой не му е приятно да седи около два влюбени гълъба, най-малко че в една отделна от тази ситуация ти може да си едно от пернатите и колкото и да обясняваш на третия, че няма проблем да е с вас вътрешно поне малко ти се иска да го няма, освен ако не сте някаква компания...и все пак ми се е случвало доста пъти...и все още не съм свикнала особено много така, че да не ми прави впечатление...най-малко, че се чувствам сконфузно и не на мястото си. до скоро най-добрата ми приятелка ми мрънкаше, че не съм искала да излизам с нея и с гаджето и че по този начин да можела да вижда и двамата...и да наистина те не се нахвърлят един върху друг и както каза някой по-горе се самоизяждат, но си шушукат на ушенце, говорят си тихичко, умилкват се един вдруг и аз само трябва да се въртя да не ги гледам, защото просто е тъпо
и въпреки че в много от случаите става лаф, избягвам подобни комбинации...недай си боже да са две двойки и аз да гледам хептем като пукел между тях
а и аз лично за мен си някакси на моменти се потискам, а това определено не ми е присъщо и гледам да не ми се случва много често
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Вие пък в какви компании попадате не ми е ясно!
Защо трябва една двойка като излезе някъде /изключвам дискотеките/ непременно да се натискат нон стоп?! И то като са с други хора?! Има си къщи за тая работа бе!
Аз преди време постоянно излизах с най-добрия ми приятел и гаджето му и не е имало никакви изпълнения, които да са ме карали да се чувствам неловко, както пък и те не са изгаряли от желание да ги оставя насаме /изобщо, ако са имали такова желание, е нямало да излезем тримата/ Както и в хиляди случаи аз съм излизала с гаджето ми и с още един човек и пак всичко си е било ОК. Изобщо т'ва да си в компания и с гаджето ти да се "изяждате" почти ми е няк'во много пубертетско! Толкова ли човек не може да си сдържи инстинктите?! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)