Как се готвихте за изпита по литература?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- greeny
- Пишете, о, братя
хихи. за това ще си уча правото 
и да - не съм съгласна. може да не си била точно в тази група, в която е ставало. някои неща пък се казват на определени хора. кво да се прави - както вече казах - всичко е мафия
и да - не съм съгласна. може да не си била точно в тази група, в която е ставало. някои неща пък се казват на определени хора. кво да се прави - както вече казах - всичко е мафия
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
Това е твое мнение и аз го уважавам, но не ми хареса реакцията ти. Все пак всичко казано от мен е от личен опит и ни най- малко не се стремя да убеждавам когото и да било в правотата на думите си. Бих спорила с удоволствие с теб, но ако съм разбрала правилно ти не си била на тези курсове, а тезата ти е основана на слухове. Така, че просто няма смисъл. Искам само да кажа на всички онези, които тепърва ще се подготвят по литература да не отдават много голямо значение на всичко онова, което ще чуят за купени и продадени изпити. Няма смисъл. Мен лично никой не може да ме убеди, че "всичко е мафия", защото тръгвайки за устния изпит по журналистика "запознати" ме уверяваха, че няма смисъл да се надявам на шестица, защото комисията вече си била избрала хората. В крайна сметка- имам пълни шестици и на изпита в УНСС, и на този в СУ. Така, че - всичко е в наши ръцеgreeny написа:хихи. за това ще си уча правото
Живей на ръба, но недей да падаш 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А какъв съвет ще ми дадете на мен. Положението при мен е, че ходих на уроци по История и Литература цяла година, но оценките не ми стигнаха за специалността, която искам. Затова не се записах и ще се готвя още една година.Въпросът е сам ли или на курсове вече.
Посъветвайте ме много се оплетох от размишления.
Посъветвайте ме много се оплетох от размишления.
Re: Как се готвихте за изпита по литература?
neznam kogato az kandidatstvah s literatura podgotovkata mi beshe edinstveno uchilishteto. ne sam hodila na uroci no nqmashe stihotvorenie koeto neznaeh naizust ili kniga koqto ne sam prochela. glavnoto v edna tema e da napishesh pravilen uvod i mnogo tochna teza. spored men ako poznavash proizvedeniqta dobre shte se spravish uspeshno na izpita. az togava kandidatstvah v sofiq i shumen i na dvete mesta me prieha tova koeto iskah. sega zavarshvam shumen i ne sajelqvam. pojelavam ti uspeh na izpitite. /mnogo e vajno kakvo shte se padne - kolkoto e po - trudno, tolkova poveche eliminirani. lichno az iskah vapcarov, geo milev ili qvorov i mi se padna qvorov
/