Когато на Охлио-Бохлио му задигнаха къщурката..

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
OX/\\-OB
В началото бе словото
Специалност: туризъм

Когато на Охлио-Бохлио му задигнаха къщурката..

Мнение от OX/\\-OB »

Когато на Охлио-Бохлио му задигнаха къщурата......................

Даммммм, значи,по възможно най-егоистичния начин сега ще ви натикам в моите проблеми.. :D Не мога да отворя форума на уни-кампус и нямам идея какви са сроковете за записване за обежитие след 1-во класиране....

И на място ли става разпределението п остаи...

И , по дяволите, трябва ли да си търся квартирка на некоя пейка ,ако изпуска срока...

Който ме иска, да се обади...
Не чистя, не пера, не мия...само чакам да ми готвят,изритвам котката от време навреме,пея си фалшиво в банята и ръся пуканки навсякъде:)
В чужди обувки

.....не акай!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

за първокурсниците не съм сигурен, ама мойта приятелка ся е 2-ри курс и каза че на 21-ви септември е крайния срок за настаняване в общежитието (ако си в нова стая), а разпределението по стаи излезе отдавна, май още около вашите изпити някъде.. за вас обаче може би е по-дълъг срока, щото някои колеги доста късно пристигнаха миналата година
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

За първи курс е от 15 до 21ви септември. За по-големите до 21ви пак.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”