Какво е мнението ви за пазаруването на "second hand" дрехи? Бихте ли носили чужди парцалки или държите да сте единственият собственик на облеклото си?
Дрехи "second hand"
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Дрехи "second hand"
Това лято за пръв път си купих такива дрехи и трябва да призная - бях много доволен от покупката.
Какво е мнението ви за пазаруването на "second hand" дрехи? Бихте ли носили чужди парцалки или държите да сте единственият собственик на облеклото си?
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
О, разбира се! Взимал съм си няколко пъти дрешки секънд хенд и повечето от тях още си ги нося - много съм доволен, има чуднички неща! Цяло лято се мяткам с една ризка, за която всички ми правят комплименти колко хубаво ми стои - хаха, а не знаят че съм я взел за лев и трийсе!
Във Варна пък на какъв попаднах -лелеее, жалко че нямах време и пари да се поразровя повечко!
Във Варна пък на какъв попаднах -лелеее, жалко че нямах време и пари да се поразровя повечко!
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами аз си купувам чат-пат, като ми хареса нещо, което е по-запазено и готино, си го купувам, обикновено са доста евтини... не страдам от притеснения, че някой ги е носил преди мен, не става въпрос за бельо все пак... имам много такива любими дрешки и са ми правили доста пъти комплименти, че изглеждат добре, така че явно не им личи че са втора употреба и не изглеждат чак толкова изпаднали

Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби