Чао за сега
ПЕДАГОГИКА!!!
Модератор: Pisobella
ПЕДАГОГИКА!!!
Няма ли тука педагозии......Колеги,колежки? Крайно време е мисля някой да се изкаже и относно тази специалност
По-големите каки и батковци да заповядат с предимство да ни светнат как е? Лесно-трудно, интересно или не и т.н...
Чао за сега
Чао за сега
Аааа....мерси за включването кеди,обаче аз говоря за Педагогиката във факултета по педагогика, а не за спец., соц. и т.н. във факултета,в който ще регистрираш присъствие тиKEDI написа:Има, има вече време не остана, ще се видим скоро
Тааа...в този ред на мисли,във форума явно наистина има дефицит на педагози...и все пак знае ли човек...
Няма ли някой колега или някоя колежка първи курс Педагогика:( Много отчаяно се нуждая от вас... ако във форума влиза поне още един от всичките 50 човека(май-толкова бяхме) нека драсне нещо
Ако пък не МОЛЯ някой по-опитен да ми обясни дали е проблем ако не присъствам на 2-ри, може ли някой приятел да ми вземе студентскара книжка примерно?
Ако пък не МОЛЯ някой по-опитен да ми обясни дали е проблем ако не присъствам на 2-ри, може ли някой приятел да ми вземе студентскара книжка примерно?