За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Stark написа:
явор написа: П.П.П. И идея си нямам как ще издържа в шопландия, защото вие предпочитате сръбското, а ние - гръцкото. Тука като почнат да поздравяват софиянци със сръбско и се опразва диското :?
Добре вече се убедих,че имаш достъп до неведоми за никой друг статистики,кажи ми откъде си набяваш инфото,че ми писна да тъна в неведение :?
E не е ли така??? Я помисли като отидеш на диско (чалга - ако ходиш) какви песни пускат... Май, май доста сръбско ви пускат.

И я кажи освен Ивана, кои певици харесвате повечето. Тук 99% харесват Преслава най-много (наравно с нея донякъде де). (За справка във форума големия чалгар pi4 се подиграва с нея и никой не оспорва думите му... даже други чалгари го подкрепиха)

П.П. Има ли гости от София във варненско диско (или на златни) веднага се пуска сръбско, искат поздрави със сръбско и постоянно звучи тая музика... С моите познати като чуем повече от 3 сръбски песни на вечер и почва да ни писва.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

и аз съм чувала някакви "легенди" за сръбското :roll:
Toto-I will remember
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ice_Spirit написа:и аз съм чувала някакви "легенди" за сръбското :roll:
уф, добре че си ти, защото пак щеше да стане, че тез заключения сам си ги правя и всичко, което казвам е плод на изкривени лично мои впечетления. :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Моля Ви се бе хора, не опетнявайте темата с гнусни и противни думи като ч**га,моля Ви :x
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

jantex написа:Моля Ви се бе хора, не опетнявайте темата с гнусни и противни думи като ч**га,моля Ви :x
Бързо измисли тема, за да тръгнем по нея :D
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

явор написа:
Stark написа:
явор написа: П.П.П. И идея си нямам как ще издържа в шопландия, защото вие предпочитате сръбското, а ние - гръцкото. Тука като почнат да поздравяват софиянци със сръбско и се опразва диското :?
Добре вече се убедих,че имаш достъп до неведоми за никой друг статистики,кажи ми откъде си набяваш инфото,че ми писна да тъна в неведение :?
E не е ли така??? Я помисли като отидеш на диско (чалга - ако ходиш) какви песни пускат... Май, май доста сръбско ви пускат.

И я кажи освен Ивана, кои певици харесвате повечето. Тук 99% харесват Преслава най-много (наравно с нея донякъде де). (За справка във форума големия чалгар pi4 се подиграва с нея и никой не оспорва думите му... даже други чалгари го подкрепиха)

П.П. Има ли гости от София във варненско диско (или на златни) веднага се пуска сръбско, искат поздрави със сръбско и постоянно звучи тая музика... С моите познати като чуем повече от 3 сръбски песни на вечер и почва да ни писва.
Оф ни приемаш ни предаваш.Първо за мен чалгаджия е човек,който се кефи на качестевната стара и култова чалга от близкото минало,изпъстрена с гюбеци и оринеталски ритми.Сега се правят малко подобни неща.А днешните уж чалгари за мен са си чисти "пайнер фенове",фолкъри и тем подобни.Сръбското и гръцкото в тази връзка аз не ги свързвам с чалга,те са балканска музика,чалгата си е чисто бг явление.
Моето мнение не е мнението на повечето,тъй че от него не можеш да си изградиш цялостна представа.Но ти явно си мислиш,че всичко се върти около туристите във Варна и че мнението ти е меродавно,колко пъти си бил в софииска дискотека та отваряш пак голямата уста и пърпориш наизуст :?: Не си мисли,че всичко което ти възприемаш като вярно е със същата сила в представите на другите,още повече,че става въпрос за неща от които все още си твърде далеч-да се чете София :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

1. Това за чалгата и поп-форка не го обсъждаме сега.
2. Имаше и друг човек(тук не визирам познатите си, които са на същото мнение), които сподели мнението ми тук, което е знак, че не е толкова неоснователто, така че не ми спори сега пак, че няма истина в него. То се е разбрало, че нищо от това, което казвам за София, няма да ми го признаете (обаче ваши съграждани са ми го признавали).
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

1.напротив като окачествяваш музика поне го прави коректно
2.да съм казал,че няма истина :?: просто ме дразни убедеността с която ръсиш гръмовни изказвания,смятайки ги за меродавни.
И да те светна,че една птичка пролет не прави
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Stark написа:1.напротив като окачествяваш музика поне го прави коректно
2.да съм казал,че няма истина :?: просто ме дразни убедеността с която ръсиш гръмовни изказвания,смятайки ги за меродавни.
И да те светна,че една птичка пролет не прави
1. Ами виж сега, аз харесвам тези, които са там в списъка. За мен те са най-добрите. Харесвам Пайнер, Атаките, някой кючеци, но ненавиждам песин от типа Радка-пиратка и прочие. Сложно е да казвам поп-фолк и кючеци затова казвам чалга, което за повечето хора е обединител на горепосочените. Ама аз не казвам, че за някой друг няма по-добри.
2. Сега не знаеш за какво спориш. В случая ти си птичката. Нормално е да има изключения и ти явно си от тях. То е ясно, че абсолют няма. Това е обобщение, а при обобщенията не се съобразяваме с изключенията (а в случая неслушащите сръбско са си изключение).
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

За населението на който и да е по-голям град било то Варна или особено заСофия не можеш да правиш никакви обобщения от такъв мащаб,защото хората са прекалено много и прекалено различни та да ги слагаш всички в един калъп.
А случайно някъде да съм споменал какво аз харесвам като муцика та да ми слагаш думи в устата :?:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Stark написа: А случайно някъде да съм споменал какво аз харесвам като муцика та да ми слагаш думи в устата :?:
Виж само какви думи използваш и ще разбереш, че издават някакви музикални предпочитания.
Stark написа: Първо за мен чалгаджия е човек,който се кефи на качестевната стара и култова чалга от близкото минало,изпъстрена с гюбеци и оринеталски ритми.Сега се правят малко подобни неща.А днешните уж чалгари за мен са си чисти "пайнер фенове",фолкъри и тем подобни.Сръбското и гръцкото в тази връзка аз не ги свързвам с чалга,те са балканска музика,чалгата си е чисто бг явление.
Stark написа:За населението на който и да е по-голям град било то Варна или особено за София не можеш да правиш никакви обобщения от такъв мащаб,защото хората са прекалено много и прекалено различни та да ги слагаш всички в един калъп.
Според мен пък си можеш... Много от нас могат да направят обобщения както за шопите, така и за всички българи, балканци, европейци... мащабите не са проблем. А за изключенията (в случай, че някой пак се заяде за тях) - те не се включват в обобщенията.
Отворете сърцата си ;)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

вие двамата май пак започнахте пак да спорите безсмислено :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

В спора са ражда истината :wink:
Toto-I will remember
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Там си и умира :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Ахаха, тая тема се оака (да мре цензурата) тотално :twisted:
Само да щракна едни коментарчета
@пича с тениса :
Абре, момко, що според теб трябва да се запишеш спорт, който трябва да МОЖЕШ да играеш? Не остава ли варианта да ИСКАШ да разцъкваш нещо? Аз като не съм практикувал сигурно 90% от изброените спортове, а в останалите 10% съм яко некадърен :lol: кво да правя? Стига гледали успеха бе, ад му еба майката... Като толкова искаш тенис (примерно, не визирам конкретно теб, а като цяло такъв вид мислене) - еми няма да разчиташ само на мизерните часове в СУ, нали? Ще си ходиш много повече самостоятелно. А и отде знаеш, че някое тенис пионерче няма да си падне по тоя спорт и да му се превърне в любимо занимание? Баси, като излезете от тоя университет няма да ти определят бъдещата работа и заплата по тва какъв спорт си писал, колко пъти си ходил до кенефа през 2рия семестър на 3 курс, колко пъти си ял в мензата, какъв цвят ти е била косата на 6 април и ей такива shits... сеш'ш ли съ...
А, и спри синьото, мооооля тееее :( Не е лично, просто много бърка в мозъка. Матрицата, бате...
@ чалга спора
Мухуху, много агресия, ей, цъцъцъ... Язък, млади още, пък толкоз се хабят... А се чудя що за 6 дена 6 страници са изписани...
Аз пък по спора да се изкажа - ВИВА, НАЙ-КЛУБ е затворен, България върви към по-добро и светло бъдеще
:!: :lol: :lol: :lol:
Viva la Revolucion!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”