~ Sarcana ~ написа:pi4, дали правописните грешки (и то на кандидат-преводач) са следствие от преупотреба на чалга..
някой път нарочно бъркам шото пиша бавно на кирилица а препинателните не ми се търсат по 100 часа
и предполагам е излишно да казвам че хората които слушат поп фолк са отличници особено в мойта група а мойта специалност е най-трудна така че с тия коментари върви да се.......
pi4 написа:
зависи каква специалност си записал
някой специалности не само че нищо не учат ами на всичкото отгоре са задочно така че...
а ако си от зубърчетата които държат на 6естици тряя до 4 КУРс да не бачкаш абсолютно нищо ама пак казвам зависи кво учиш
Ами, право съм и определено държа на знанията ...но и на доходите
Благодаря ви за мненията
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Ми чалгата си е музика като всяка друга и аз я слушам пък следвам кореистика и не се чувствам по-тъп от другите, вече доста хора са ме оценили високо и това ме удовлетворява
Circle Line написа:Ми чалгата си е музика като всяка друга и аз я слушам пък следвам кореистика и не се чувствам по-тъп от другите, вече доста хора са ме оценили високо и това ме удовлетворява
а така а всеки знае че филологиите са най-трудни ще слушаме квото си искаме
а и човек тряя да уважава народната музика
И как го прецени, ще сме се изчерпали??? Ти ме обиди и аз си го върнах, мисля, че достатъчно учтиво отвръщах на постовете ти, за да заслужа такава обида.
И как го прецени, ще сме се изчерпали??? Ти ме обиди и аз си го върнах, мисля, че достатъчно учтиво отвръщах на постовете ти, за да заслужа такава обида.
Извинения, ако съм те обидила. Но ми се струва, че мерките ти не бяха пропорционални; )
добре, не я разбирам тая мания да се джафкат хората на тема чалга, как може да обиждаш човека на музикален вкус?!? ми всеки да слуша каквото му е кеф, наистина не намирам общто между интелекта и музикалните предпочитания, поне не до такава степен че да е 100% определящо и показателно
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.