Какво чета аз ? Да видим... Освем в-к Компютри и разните ПЦ списанийца, освем учебниците по Семантика на езиците за програмиране и не-знам-каква-си-много-висша-геометрия (изглежда недостатъчно ги чета обаче последните две), MS Windows Security и пр. като нея книжища и документацийки, ми харесват и разните фентъзи, криминални и исторически книжки.
Миналата година, за три месеца близо, изчетох осем от тухличките на "Колелото на времето" (сега си търся останалите), тази година изчетох почти цялата поредица "Хрониките на Амбър" (само последната не можах да си я намеря

). Страшно много ми хареса и "Зеления крал" - не мога да се сетя за автора, а в онлайн БГ книжарниците я няма.
Като бях в училище бях изчел абсолютно всички криминални, екшън или на ужасите книжки в градската библиотека (взимах по 5-6 всеки петък, а библиотеката не се снабдяваше много-много с нови книги). Или най-малкото всички с по-привлекателни заглавия и/или описания

. Все още като отида в читалнята ме помнят и не ми искат абонаментна карта

.
Общо взето обаче напоследък чета каквото ми попадне, т.е. каквото четат приятелите и ми го предложат.