Изтегляне на изпити?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Изтегляне на изпити?

Мнение от RealSugar »

Здравейте;) предварително се извинявам, ако вече съществува подобна тема, но рових и не можах да намеря това, което ме интересува. Та въпросът ми е дали е възможно да се изтеглят изпити, т.е. по този начин да си взема 2 години за 1 и как става, ако е възможно? Дали ще трябва да ходя на лекции за съответните предмети и т.н.? Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми помогне с информация :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Може след първи курс, ако имаш исок успех и минеш на индивидуален план. Напъни се! :wink:
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Joker написа:Може след първи курс, ако имаш исок успех и минеш на индивидуален план. Напъни се! :wink:
А дали има някакви срокове...и дали не съм ги изпуснала :violent1:
Втори курс ще съм сега ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Е, никой не знае всички отговори. :roll: Трябва да питаш във вашата канцелария или в Учебен отдел. :wink: Успех! :wink:
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Благодаря :oops:
Аватар
Rechtswissenschaft
В началото бе словото

Мнение от Rechtswissenschaft »

realsugar написа:Благодаря :oops:
Абе да ти се не почуди човек на желанието. Щом сега ще си 2-ри курс и искаш да запишеш и 3-ти, много интересно ще ти стане. Само дето да вметна, че в 3-ти курс, втория семестър са облигационното и наказателното, ама хайде сега - какво толкоз.

Относно НП - питай някой колега от по-горен курс за това как минава изпита, т.е. - АКО МИНЕ! :)

Но все пак - дерзай, успех! :)
Dictum meum pactum
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

на мен ми се струва, че момичето никъде не спомена, че учи право :roll: макар че вероятно, каквато и да е специалността, би било много трудно...
аз до сега бях спек за ГП във 2-ри курс, а ето ти сега и НП :) помощ!!! напускайте кораба :) е засега за ГП ще му мисля :) до 3-ти я стигнем, я не :roll: :shock: :evil:
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Мда, Juliana, много си права, не уча право ;) Педагожка съм :P
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

ИСТИНСКО ЗАХАРЧЕ, говори с някой, който също учи педагогика(по възможност по-горен курс), за да си изясниш дали си струва, дали ще е по силите ти да вземеш 2 години за 1...
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Мерси за съвета :) Ами, да и аз така мисля да процедирам, но май ще си е доста тежко, а аз сега и работя и никак не ми се иска да си напускам работата, защото много си я харесвам, а пък ми се струва, че ако постоянно чета в офиса шефовете ми няма да се ентусиазират кой знае колко и ще ме запокитят на лекции/да си търся нова работа/ да се оправям etc. :lol: Все още обаче обмислям варианта и най-вече дали си струва натоварването и нервите /защото такова СЪС СИГУРНОСТ ще има/.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”