Изтегляне на изпити?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Изтегляне на изпити?
Здравейте;) предварително се извинявам, ако вече съществува подобна тема, но рових и не можах да намеря това, което ме интересува. Та въпросът ми е дали е възможно да се изтеглят изпити, т.е. по този начин да си взема 2 години за 1 и как става, ако е възможно? Дали ще трябва да ходя на лекции за съответните предмети и т.н.? Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми помогне с информация 
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
Абе да ти се не почуди човек на желанието. Щом сега ще си 2-ри курс и искаш да запишеш и 3-ти, много интересно ще ти стане. Само дето да вметна, че в 3-ти курс, втория семестър са облигационното и наказателното, ама хайде сега - какво толкоз.realsugar написа:Благодаря
Относно НП - питай някой колега от по-горен курс за това как минава изпита, т.е. - АКО МИНЕ!
Но все пак - дерзай, успех!
Dictum meum pactum
на мен ми се струва, че момичето никъде не спомена, че учи право
макар че вероятно, каквато и да е специалността, би било много трудно...
аз до сега бях спек за ГП във 2-ри курс, а ето ти сега и НП
помощ!!! напускайте кораба
е засега за ГП ще му мисля
до 3-ти я стигнем, я не

аз до сега бях спек за ГП във 2-ри курс, а ето ти сега и НП
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Мерси за съвета
Ами, да и аз така мисля да процедирам, но май ще си е доста тежко, а аз сега и работя и никак не ми се иска да си напускам работата, защото много си я харесвам, а пък ми се струва, че ако постоянно чета в офиса шефовете ми няма да се ентусиазират кой знае колко и ще ме запокитят на лекции/да си търся нова работа/ да се оправям etc.
Все още обаче обмислям варианта и най-вече дали си струва натоварването и нервите /защото такова СЪС СИГУРНОСТ ще има/.