Какви сте били в предишния си живот?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Ще бъда в семейното каре :lol:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Южна Нова Зенландия приблизително около 775-та година.
Вашата професия е била писател, драматург, организатор на ритуали.
--------------------------------------------------------------------------------
Вашият психологически профил за предния ви живот:
Имате научна мисъл, винаги търсещ и експериментиращ! Хората около Вас често не Ви разбират, но са респектирани от знанията ви.
Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Магията е навсякъде около теб, а много често и в най-обикновени случки. Урокът Ви -- да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно. Вие сте магьосник!

i'm a wizard, yo! баси якото! и танцувам за дъжд :)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Joker написа:
katiunki написа:Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Източна Австралия приблизително около 775-та година.
Вашата професия е била картограф, астролог, астроном.

Хаха, интуиция...Тази ми интуиция ми казваше да не уча Възраждането за предварителния по история... :lol: Послушах я и после... :?
По това време в Австралия не са съществували картографи, астролози и астрономи... :?
Не съм обърнала внимание, че пише Австралия. То самата Австралия тогава май изобщо не е съществувала. Не съм запозната с нейната история! :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

katiunki написа:Не съм обърнала внимание, че пише Австралия. То самата Австралия тогава май изобщо не е съществувала. Не съм запозната с нейната история! :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: съжалявам че ще ти разбия мечтите, ама е съществувала, просто европейците не са го подозирали особено :) и си е била населена...
Изображение

Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от feichka »

Berserker написа:
katiunki написа:Не съм обърнала внимание, че пише Австралия. То самата Австралия тогава май изобщо не е съществувала. Не съм запозната с нейната история! :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: съжалявам че ще ти разбия мечтите, ама е съществувала, просто европейците не са го подозирали особено :) и си е била населена...
Добрееее деее, човек да не направи грешка. :) Имах предвид, че точно Австралия не е била позната, иначе е ясно, че го е имал този континент там, а за аборигените знаем... :wink:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Австралия приблизително около 1300-та година.
Вашата професия е била войн, ловец, риболовец, палач.
--------------------------------------------------------------------------------
Обичате постоянно да пътувате, търсите, изследвате - идеален сте за детектив или шпионин!
Вашият урок -- да узаптите ревността и ада в себе си и след това в тези, които ще ви изберат за свой водач. Ще трябва да разберете, че тези слабости се дължат на страха и самосъжалението.

попадала съм на подобни "изчисления" на много места и все съм била мъж и то воин и тн , така че явно ще трябва да се примиря с миналото си :lol:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Мексико приблизително около 1725-та година.
Вашата професия е била странстваш танцьор, певец, актьор.

Имате научна мисъл, винаги търсещ и експериментиращ! Хората около Вас често не Ви разбират, но са респектирани от знанията ви.
Магията е навсякъде около теб, а много често и в най-обикновени случки. Урокът Ви -- да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно. Вие сте магьосник!

Това последното ме изкефи :wink: ,все пак е в сегашно време :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Югославия приблизително около 1450-та година.
Вашата професия е била химик, алхимик, майстор на отрови.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Вие сте нормална, практична натура, материалист без никакво признание за божествено или духовно начало. Вашета житейска мудрост помага на бедните и слабите
Вашият урок -- да узаптите ревността и ада в себе си и след това в тези, които ще ви изберат за свой водач. Ще трябва да разберете, че тези слабости се дължат на страха и самосъжалението.
А аз се чудех защо толкова се кефя на сърбкините....
ИзображениеИзображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

"Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Южна Нова Зенландия приблизително около 1100-та година.
Вашата професия е била странстваш танцьор, певец, актьор.
Магията е навсякъде около теб, а много често и в най-обикновени случки. Урокът Ви - да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно. Вие сте магьосник!"

Каквото и за значи всичко това!? :lol:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Бил съм зидаро мазач с асцедент на работник на бандзик със специалност бичене на трупи :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
SoiLLeSS
В началото бе словото

Мнение от SoiLLeSS »

Родили сте се някъде в земите около Югозападната част на Северна Америка приблизително около 1775-та година.
Вашата професия е била вожд (лидер), военен - майор/капитан.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!

Странно, но и преди съм си правила някакви подобни тестове и ми е излизало нещо подобно
:shock:
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

В сегашния си живот вероятно сте пълен смотаняк, но преди това сте бил/а...хлебарка! :( Роден/а нейде из лоното на канализацията (че и хермафродит съм го раздавало). Професия: пророк, световен лидер. Починало съм при мистериозни, епични събития, крещейки "РААААААЙТ!"
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
elff4e
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от elff4e »

Аз пък съм била жена,родена в Португалия,около 400-та година и при това не каква да е,ами бижутер, часовникар. :lol:
Аватар
mimisoffice
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mimisoffice »

Родили сте се някъде в земите около Корея приблизително около 1450-та година.
Вашата професия е била химик, алхимик, майстор на отрови.
Вие сте нормална, практична натура, материалист без никакво признание за божествено или духовно начало. Вашета житейска мудрост помага на бедните и слабите
Вие трябва да развиете способностите си да обичате, да бъдете щастливи и eнтусиазирани и да предадете тези чувства на хората :D :D :lol:
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Родили сте се някъде в земите около Юкон приблизително около 1675-та година.
Вашата професия е била вожд (лидер), военен - майор/капитан.
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”