Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Joanna_87 написа:аве може да съм според тебе ал4на или квато там ре6и6 ама да съм дала 1500лв за тея теми и са да ги ка4а на някав си сървър .... е не МЕрСИ:))))
О, дори не съм си помисляла да агитирам някой да си подарява темите. Просто смятам, че alhimikat го е написал достатъчно ясно: Теми не се продават в нашия форум
Това вече е втора тема, свързана с продажба на кандидатстудентски теми
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
абе така е, ама какво се казва " 'секви ги има". освен това изключително много уважавам учителите си по история и по литература, които ме подготвиха. по литература темите няма да си ги продам. за тези по история ми е малко кофти, но ми предложиха 1/3 от цената, на която ги взех - все пак и на мен пари ми трябват и все пак - давам ги на един човек(или евентуално 2-3 ако се намерят още желаещи) но ако си кача темите в някой сайт и всеки сульо може да ги чете наистина си е подигравка с труда на учителите, които са ги правили
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
Вие сте си купували теми Хах и мислите,че учителите от които сте ги купили са ги правили Би било тъпо ако качиш в нета теми над които ти сам с помощта на учебници и перподаватели си се потил,но инак се тая
Аааа, моите аз съм си ги писала. С помощта на курс и 4 учебника по история
Малеее, само като се сетя.....чеееесто някой ги получава, без да се изръси солидно за тях
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Stark
не съм си купувала темите. учителят при когото ходих ни ги преподаваше и след това ни ги даваше готово развити. и целият курс ми струваше 1500 и при положение че този човек пише учебници - повярвй ми, сигурна съм че той ги е правил
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.