Впечатления,мнения от изпита по Английски

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

bobo
В началото бе словото

Мнение от bobo »

аз писах по първата тема след дълъг размисъл.и мене теста ме затрудни (първата 4аст особено).прогнозирате ли доста високи оценки?
KillaBee
В началото бе словото

Мнение от KillaBee »

много беше малък часовника,от 5ти ред не се виждаше.Накрая не само че оплесках есето,ами нямах и заключение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

KillaBee написа:много беше малък часовника,от 5ти ред не се виждаше.Накрая не само че оплесках есето,ами нямах и заключение
В залата в която бях нямаше часовник ;) затова и си намерих вечерта преди изпита някакъв. А за прогнози..съмнявам се, че можем да направим такива, все пак изпита не беше нито ужасяващо труден нито прекалено лесен.
Аватар
gigitoo
В началото бе словото

Мнение от gigitoo »

Да и аз писах, че си представя...Но за police не съм много сигурна :?
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

gigitoo написа:Да и аз писах, че си представя...Но за police не съм много сигурна :?
Можеш да бъдеш сигурна за police, в мн. ч. е!
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Моето мнение...
честно казано, след изпита в търново (който беше ОТВРАТИТЕЛЕН.. според мен), очаквах нещо доста по-лесно в СФ.. Не беша наистина кой знае колко трудно... Но аз май очаквах дори по-лесно от това, което беше.. Тъпото е, че вкъщи тестовете ги приключвах около 10 минс преди да ми свърши времето, а на истиснкия изпит едва сварвах.. Рийдинг-ът ми беше гаден, много подвеждащи отговори, близки по значение.. :( В тая връзка, за първия въпрос... Тая тили.. аз се чудих най-вече м/у това, че иска да си има 17 годишна щерка и това, че си предствя, че има дъщеря.. А много познати.. всъщност всички, са писали, че тя просто съжалява, че не си е отгледала дете..
Клоуз-ът.. и там съм правила много по-лесни... pick OUT писах, след адски много умуване... но е грешно. Колкото до COPE/MANAGE/DEAL/MASTER... смятам, че е MASTER, а и в оксфордския после проверявах..MASTER=OVERCOME, a MANAGE (което беше другото, за което се чудих)= CONTROL... смятам, e MASTER...
Лично на мен.. ERROR IDENTIFICATION ми се видя гадно.. не знам защо, но наистина ми се видя гадно... и смятам, че ще имам много грешки там.. Имаше едно изречение за жените .. "their education is not to be thrown out unless...нещо си is considered of no importance" нещо такова.. някой помни ли какво писа?
или пък за това "the police WERE LEFT without a clue..." ... (аз мисля,че ако в него има грешка, то тя е именно в А, тоест това WERE LEFT)
имаше и някакво... Men HAS WONDERED what women want и после нещо за 20ти век... там някой помни ли... :?
Също и .. едно с един модален глагол.. COULD HAVE нещо си, мисля,че тук трябваше да е само COULD do .. за някакъв екипаж май ставаше въпрос..А тук някой да помнииии...
Абе, за тая част адски ме е страх..
Парафразите... беше адски шибано изречението с трите отрицания, за доктора, последните 5 минути се опитах да го осмисля :Р.. Иначе, на първото още имам грешка.. писах TOO (za critics and audiences), което знам, че е абсурдно... но на мен всичките ми звучаха абсурдно :( ...
За есето адски ме е страх, казвали са ми, че там яко режат... А моето... не знам... едно такова никакво... по втората тема писах, не беше лоша.. Но много ме е страх... и нямах никакво време да си го проверя :( ..
А, да.. и голяма тъпня беше това с не моженето да се излиза до тоалетна :lol: да бяха казали по-рано ли.... и после това чакане всеки да си залепи пликчето.. и тн :)
Успехи на всички... аз малко съм се отчаяла, но смятам, че ще има високи оценки... което пък съвсем ме отчайва :) Но пък.. ако не тая година.. догодина... хаха...
П.С. Кога излизат резултатите?
П.С. №2.. Извинявайте за дългия пост :)
Аватар
vanvan
В началото бе словото

Резултати

Мнение от vanvan »

Кога ли ще публикуват оценките по английски? :(
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

според мен НЕ преди сряда.. може и утре.. но едва ли.. в сряда, мисля.. :)
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Дам, последните дни прекарани в очакване минават доста бавно искаше ми се вече да са излезнали, но гледам, че дори от литературата ги няма още (не че съм държал изпит, просто беше 3 дни преди английския).
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Народе, съвсем не са последните дни :(
Вчера звънях в уни-то... и ми казаха, че НАЙ-РАНО мога да проверя късния следобед на петък.. Но най-добре било понеделник или вторник вечерта :)
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

impure_blood написа:Народе, съвсем не са последните дни :(
Вчера звънях в уни-то... и ми казаха, че НАЙ-РАНО мога да проверя късния следобед на петък.. Но най-добре било понеделник или вторник вечерта :)
Ааа, аре да е най-късно петък :x . Трябва да си изтрия Iexplorer-а докато излезнат, че ще я сънувам тая страница :?
rog4e
В началото бе словото

Мнение от rog4e »

първо (нека сме учтиви ;) ) Здравейте :)

ммм според мен изпита беше сравнително лесен или поне за мен беше лесен...явно мнението за диктовката е единодушнои то е, че е била лесна...така беше :) учуди ме самата тема на диктовката...очаквах да е от книга или просто нещо като есе...как да е :) втората част...или аз не съм в ред или не знам - свършивах със всяка част по 5-6 минути по-рано от крайния срок и имах време и да си проверя втори път, че и време да се поогледам наоколо :D на съчинението писах по първата тема, ама какви простотии не е реално :)) нека видим какво ще направя ;)

бтв - 370та зала в Биологическия (а как я намерихме не е реално...то баси за*баната зала :) )

за резултатите...разбрах нещо, че са дали предимство на проверяващите по БЕЛ и едва вчера вечерта-днеска са почнали по ангилйски...така, че наистина не очаквам в близките 2 дена да се появат...което не ме спира през 3 часа да си проверявам в нета нещата де :D

ta...успех на всички и дано успеете :) и полека с нервите около резултатите ;)
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

rog4e написа:за резултатите...разбрах нещо, че са дали предимство на проверяващите по БЕЛ и едва вчера вечерта-днеска са почнали по ангилйски...така, че наистина не очаквам в близките 2 дена да се появат...което не ме спира през 3 часа да си проверявам в нета нещата де :D

ta...успех на всички и дано успеете :) и полека с нервите около резултатите ;)
Аз не виждам какво общо имат двата изпита и какво пречи да бъдат проверявани паралелно :roll:

А за нервите..2-ра сутрин подред ставам в 06:15, до голяма степен е подсъзнателно :shock:
Аватар
az
В началото бе словото

Мнение от az »

Аз,с риск да се повторя,искам да питам компетентни или ве4е препатили хора от форума....големи ли са разликите в оценките в унсс и су по английски/нз дали имате наблюдения над това за предишни години,но аз нямам,а ми си ще да разбера какво мислите вие/ :?
KillaBee
В началото бе словото

Мнение от KillaBee »

абе това рогче какви глупости пише...
все едно проверяващите са едни и същи и проверяват всичко наред.Направо...рогче,помисли си преди да пишеш
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”