Тревата
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- a-anything else?
- yeah! DON'T DO DRUGS!
Бате Еминем си го е казал
ама кой да го слуша
аз обикновено като се напия, и не съм в състояние да пуша козче. смесвал съм ги само веднъж, ама бях толкова къркан, че май тревата не успя да влоши кой знае колко положението. така де, и без друго щях да си припадна
- yeah! DON'T DO DRUGS!
Бате Еминем си го е казал
аз обикновено като се напия, и не съм в състояние да пуша козче. смесвал съм ги само веднъж, ама бях толкова къркан, че май тревата не успя да влоши кой знае колко положението. така де, и без друго щях да си припадна
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
ее ама вие сте адски дебили бе и направо сте се отплесналиTripio написа:мацка, ще се наложи за пореден път да не се съглася с теб. от чисто научна гледна точка марихуаната съдържа доста повече вредни вещества от тютюна. и наистина трепе клетки! от друга страна пък, чисто психически, тя те довежда до едно състояние което цигарите не могат да постигнат. това състояние започва да ти харесва, понеже "летиш в облаците" и не мислиш за нищо - поне за нищо сериозно. ако се намираш повече време в тва състояние - затъпяваш.arielle написа:освен това марихуаната е дотолкова наркотик, доколкото и цигарите.. само дето марихуана звучи по-кофти.. ама пушачите на цигари даже се тровят повече, щото употребяват по-големи количества от тях. всичко друго е вятър и мъгла.. и освен това тя може да ти промие мозъка само когато само това ти е в главата..
не казвам че цигарите не са вредни, но не можем да ги сравняваме с тревата - по простата причина че те не са.. как беше думата - психотропни? демек не ти влияят директно на мозъка, сеш' ли се?
1. марихуаната създава зависимост в много по-малка степен от останалите широкоразпространени наркотици - цигари (най-опасната дрога), кафе, хероин, амфетамин, кокаин и т.н.
2. марихуаната създава единствено психическа зависимост (както психическата зависимост, която ви тласка като седнете днес да отворите тоя дебилски форум и да изгубите 2-3 часа в неговите тъпотии и от това се затъпява много повече, отколкото от изпушването на 1 джойнт, тук позволих да проникне личното ми мнение)
3. марихуаната не тласка към употреба на по-твърди наркотици, който е достатъчно глупав и няма достатъчно информация (като вас, които говорите от разни слухове или може би изложения от училище) може и да мине на по-твърдо, но това няма пряка връзка с марихуаната - тя не е виновна на никой, че е започнал да смърка амфети
4. от чисто научна гледна точка, дебил прост, съцветията на марихуаната (главите) са по-слабо канцерогенни в сравнение с тютюневия дим, от чисто научна гледна точка тютюнът създава най-бързата и най-силна зависимост, от чисто научна гледна точка абстинентния синдром на тютюнът се появява минути след като е изгасена последната цигара и от чисто научна гледна точка - да, тютюнът съдържа психотропното вещество никотин, което дори е било използвано в някои древни култури за общуване с боговете (шаманите са изпушвали огромно количество тютюн, след което изпадали в "божествен транс")
ся не ми казвайте, че казвам, че тревата е безвредна или нещо такова - да, когато пушим марихуана вдишваме вреден канцерогенен дим, но той е толкова опасен, колкото и като хапваш по 3 мазни солени кебапчета с гарнитура пържени в олио картофи, сеш'се?
а цигарите са най-опасната дрога позната на човечеството - пристрастяваш се бързо, трудно се отказваш, а да не говорим, че пушачите пушат по 1-2 кутии на ден, цигарите всеки ден причиняват смъртта или агонията на десетки хора по света
пушил съм цигари, пушил съм и трева, чел съм и за двете и теорията се доказва от практиката и обратно
не ми се правете на разбиратели в области, за които очевидно понятие си нямате - всичко, което сте написали са разни градски легенди или плод на безмислената пропаганда срещу марихуаната, която доскоро беше обладала целия свят и още търпим нейните последици
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аре само не ми говори на "дебил", ше зема да се обидя!
явно не съм чел книжки като теб, ама не се мисли за единствения, дето е пушил. смятам че достатъчно е минало през дробовете и мозъка ми, за да знам за кво говоря. за тва колко е психотропен никотинът не съдя по книги, ами по тва, че нещата са си с реалните цветове и размери след кутия цигари - е, не знам марихуаната точно кво предизвиква, тая "уличната" я тъпчат с всякакви боклуци и може оттам да са 3D-ефектите и т.н.
не се правя на разбиращ, просто си чеша езика. виж в кой раздел е темата.. тук никой никого не взима на сериозно, така че няма за какво да се обиждаме
явно не съм чел книжки като теб, ама не се мисли за единствения, дето е пушил. смятам че достатъчно е минало през дробовете и мозъка ми, за да знам за кво говоря. за тва колко е психотропен никотинът не съдя по книги, ами по тва, че нещата са си с реалните цветове и размери след кутия цигари - е, не знам марихуаната точно кво предизвиква, тая "уличната" я тъпчат с всякакви боклуци и може оттам да са 3D-ефектите и т.н.
не се правя на разбиращ, просто си чеша езика. виж в кой раздел е темата.. тук никой никого не взима на сериозно, така че няма за какво да се обиждаме
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Според мен точно боклуците не водят до нищо, докато, ако ти е чиста тревата -> по може да се получат "3D-ефектите"Tripio написа:- е, не знам марихуаната точно кво предизвиква, тая "уличната" я тъпчат с всякакви боклуци и може оттам да са 3D-ефектите и т.н.
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
братле, не знам, ама съм пушил такава дето само се замайваш, от друга пък се размазваш да повръщаш.. а един път имах чувството че са ми я смесили.. де да знам, с некви по-яки дроги, щото от една дръпка се очистих толкова брутално - не бяха халюцинации, не беше чудо, целия бях изтръпнал..
бтв под "боклуци" имах предвид от вредните такива, не знам точно кво слагат ама съм чувал че я "друсат" с кока примерно, или с некви други глупости, за да е по-силна. не знам дали е така наистина и какъв е всъщност ефектът, само знам че не е нормално да се размажа от 1 дръпка при положение че преди съм смукал по 2-3 коза и много по-малко ме е хващало
ама стига вече, тука големи разбирачи се изкарахме (особено аз
), спорът отива към много сериозни неща. може да се съберем някой път на маса, тогава има да си говорим.... 
бтв под "боклуци" имах предвид от вредните такива, не знам точно кво слагат ама съм чувал че я "друсат" с кока примерно, или с некви други глупости, за да е по-силна. не знам дали е така наистина и какъв е всъщност ефектът, само знам че не е нормално да се размажа от 1 дръпка при положение че преди съм смукал по 2-3 коза и много по-малко ме е хващало
ама стига вече, тука големи разбирачи се изкарахме (особено аз
- Stereo Burn
- В началото бе словото
В България няма много качествена марихуана, в повечето случаи това, на което викаме "холандец" е просто малко по-качествен български качак. А иначе, че смесват тревата с гадости и още докато е растение със сякакви химикали, от които много хора се тровят, си е факт. Просто е по-изгодно. Пушил съм истинска холандска трева и е мнооооого по-различна от българската. Та по темата за законността и незаконността: В Холандия съм бил свидетел как без проблеми можеш да си пафкаш пред куките и да си лафиш с тях за марихуана, но когато караш колелото си там вечер без предпазни светлини, те очаква една много сериозна глоба. Въпроса ми към всички е: Караме ли с предпазни светлини или просто си пушим. Ясно е, че спора не е дотолкова колко вредна е марихуаната, а доколко вредно живеем. Аз пуша и въпреки всичко смятам живота си за пълноценен и здравословен, има хора, които не пушат и живеят три пъти по-нездравословно от мен( и не говоря за херци и други наркомани, които не са процес на обсъждане, а са изцяло ясни).
I don't care why should I care
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Абе няма друга лудница като тревата,две мнения няма !!!Да я легализираме,кво чакаме???И аз тва се чудя !!!После твърдите наркотици,щото в крайна сметка защо само леките да се легализират?После да вкараме в търговската мрежа наркотици да си е както си трябва,за да не изоставаме от тази "ВЕЛИКА" Холандия - цветарницата на Европа !!!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
всъщност някой задавл ли си е въпроса защо наркотиците са забранени със закон?
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Stereo Burn
- В началото бе словото
По-полека, пич, да не се заяждаме, ок?THE_PARASITE написа:Абе няма друга лудница като тревата,две мнения няма !!!Да я легализираме,кво чакаме???И аз тва се чудя !!!После твърдите наркотици,щото в крайна сметка защо само леките да се легализират?После да вкараме в търговската мрежа наркотици да си е както си трябва,за да не изоставаме от тази "ВЕЛИКА" Холандия - цветарницата на Европа !!!
I don't care why should I care
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е, все пак тревата е наркотикjantex написа:Тук намирисва вече на тема "Наркотици" ,понеже много разширихмеTripio написа:всъщност някой задавл ли си е въпроса защо наркотиците са забранени със закон?
според моето лично мнение, от тези закони печелят големите дилъри. имат достатъчно пари и влияние, за да не се страхуват от властите. а законът пречи на разни Сульо и Пульо да продават и да им подбиват бизнеса. и също така, нелегалността е предпоставка за високите цени
ето ви тема за дискусия