За мъже: От кой град са най-красивите жени?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да бе, точно оня ден бяхме с един приятел на някакъв купон и това обсъждахме - че има и по-невзрачни мадами, ама като цяло момичетата изглеждаха добре, имаше избор - кой каквото му харесва - блондинки, брюнетки, ниски, високи, всякакви, но както казах - добре изглеждащи, поддържани, издокарани момичета. а момчетата бяха... хвани единия, удари другия... да е имало максимум трима-четирима, които да мви харесаха... и те естествено заетиJoyride написа:мога да срещна по улиците много повече момичета ,които да харесам, отколкото момчетаот естетическа гледна точка ..
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Joyride
- Пишеща машина
хаха
на такъв купон бях попаднала 10-11 клас и ми идеше да се самоубия мъчително - такива момчета НЯМА никъде ! а имаха приятелки ! и то ХУБАВИ приятелки и 80% от тях свестни .. абе странно си беше. добре че тогава бях с един младеж, та отсрамвахме двойките
но наистина по-поддържани (напоследък с тенденция да се промени) и по-приятни на вид са повече момичета . момчета - работете по въпроса
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това започва и на мен все по- често да ми прави впечатлиние! Някви неподдържани мърльовци с някви готини мацки!Joyride написа:хахана такъв купон бях попаднала 10-11 клас и ми идеше да се самоубия мъчително - такива момчета НЯМА никъде ! а имаха приятелки ! и то ХУБАВИ приятелки и 80% от тях свестни .. абе странно си беше.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
горките ние!!!Raya_Alexandra написа:Това започва и на мен все по- често да ми прави впечатлиние! Някви неподдържани мърльовци с някви готини мацки!Joyride написа:хахана такъв купон бях попаднала 10-11 клас и ми идеше да се самоубия мъчително - такива момчета НЯМА никъде ! а имаха приятелки ! и то ХУБАВИ приятелки и 80% от тях свестни .. абе странно си беше.
Ужас! Горките момичета
то това си е старо и масово явление, аз просто оня ден се загледах, че имаше уж повече момчета на купон, ама пак...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Lo_Ridah
- В началото бе словото
Ае по принцип би трябвало да прочета сичко и после да се изказвам,ама не ми се занимава.Факта е че в най-много от най хубавите жени на България са от бургас
И на сичкото отгоре тва не е само мое мнение
Примерно преди 4-5 дена ми беше па гости един пич от сф-ми тва момче след като спря да се обръща след всяко 2ро 3то момиче(щото го заболя врата само за 30ина мин
) тва ми каза:батка другаде нема толкос мн мадами.