Изцепките на "Новото" време
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
затварянето на блоковете на АЕЦ е една от най-големите грешки, които управляващите от "новото" време допуснаха/ще допуснат
не искам да мисля,че в 21 век България ще премине на "режим" на електричеството, в смисъл, че ще можем да се възползваме от него само по няколко часа на ден!
не искам да мисля,че в 21 век България ще премине на "режим" на електричеството, в смисъл, че ще можем да се възползваме от него само по няколко часа на ден!
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Мойто момче, забранено ли е да ти говоря на въпреки? Кой пусна ДПС в управлението? АЗ? ТИ? Или президент Георги Първанов? Помисли малко преди да говориш....Паган написа:Нещо на "въпреки" ли ми говориш?
Не забравяй, че благодарение на новото време циганите и турците ни
превземат.Предпочитам да живея в българска България и да мълча,
отколкото в цигано-турска България и да знам колко много права имам,
а да не мога да ги използвам
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Първо - не ми говори на "мойто момче".Росен Тимчев написа:Мойто момче, забранено ли е да ти говоря на въпреки? Кой пусна ДПС в управлението? АЗ? ТИ? Или президент Георги Първанов? Помисли малко преди да говориш....
Второ - не съм направил тази тема, за да ти опонирам, каквото си помислил ти.
Трето - Не ми говори и на "въпреки", защото аз не ти говоря така.
Четвърто - Сега е твой ред да помислиш.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Хаахахаххааха....добре! СЛУШАМ!
Всъщност това, което не ти е ясно е, че изобщо не съм допускал, че ми опонираш. Другото е, че по принцип не позволявам на непознати хора да фамилиарничат и да ми държат тон! Бъди така добър и не го прави! Последното- ти не отговори на въпроса ми! Кой е виновен за ДПС във властта? Аз ли?
Назови името му!
Назови името му!
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Това е още едно от престъпленията, направени през последните години. Непрекъснато се говори за ромското "включване". Че те ромите кой ги е изключвал? Обаче толкова много се говори и прави, но масата роми нито стават по-богати, нито по-образовани, нито по-европейци ако щете... Делят хората на българи и роми - абе няма такова нещо, всички сме граждани на републиката с равни права, не може един да си чеше мъдите и да си стърви семето, а друг да се скъсва от работа, за да може от удръжките да се дават помощи на мъдочешателя и безбройното му домочадие. И всичко това ражда една безкрайна злоба и агресия на българите към ромите, агресия до там, че един шизофреник и шайката му назита да се насади в парламента и да взема решения за НАШЕТО бъдеще. И не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя, дето я дава... Всеки път като заговорят за ромското включване имам чувството, че се подиграват със слушателя. Работя на 20 см. разстояние от така да се каже една "ромка", не ми харесва думата ама карай, та тя работи по 6 дни седмично, 8-9 часа на ден, изкарва си пари момичето, материално осигурена е, работи предимно сред българки и до сега не съм видяла някой да прави разлика между нея и останалите заради цвета на кожата й. Нея никоя европрограма не я е "включила" - как е възможно това... Всъщност именно тия програми маргинализират тази част от населението. И тези 17 години преход доведоха братята роми до прелестното дередже - 2 дни на кебапчета и после глад до следващите помощи. Тази политика не е просто бисер, тя си е цяло колие на шията на българския капитализъм.eli_girl написа:ами нз дали това влиза при най-големите глупости,но мен много ме дразни това че циганите имат повече права от нас...
пп:не съм расистка,нямам предвид всички цигани,защото знам че има и много,които са постигнали доста неща сами...обаче има и такива,които просто злоупотребяват с думата 'малцинство'...
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По начина, по който ми отговори и сега продължаваш да говориш,Росен Тимчев написа: Всъщност това, което не ти е ясно е, че изобщо не съм допускал, че ми опонираш.
само такъв извод мога да си изкарам
Аз нищо не съм казал.Ти започнаРосен Тимчев написа:Другото е, че по принцип не позволявам на непознати хора да фамилиарничат и да ми държат тон!Бъди така добър и не го прави!
Какво общо има това с кой на кого и как говори?!Росен Тимчев написа:Последното- ти не отговори на въпроса ми! Кой е виновен за ДПС във властта? Аз ли?
Назови името му!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Благодарение на КОЙ от това Ново време? Едно именце кажи бе човек!Паган написа: Не забравяй, че благодарение на новото време циганите и турците ни
превземат.Предпочитам да живея в българска България и да мълча,
отколкото в цигано-турска България и да знам колко много права имам,
а да не мога да ги използвам
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Айде, от мен да мине, ще ти отговоря - благодарение на много хора.
Не е едно името, не е дин човека.Не мога да кажа едно име, защото
всички са виновни.Ако някой искаше да направи нещо, щеше да го
направи.Нямаше да остави някой или някои да разсипват държавата.
Не е едно името, не е дин човека.Не мога да кажа едно име, защото
всички са виновни.Ако някой искаше да направи нещо, щеше да го
направи.Нямаше да остави някой или някои да разсипват държавата.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Аааааа от теб да мине! Обаче пак не назова имена...голям дипломат се извъди! Значи не харесваш ситуацията, обаче виновниците са анонимни, понеже били много....я да ги преброим-
Президент Георги Първанов- даде мандата на ДПС, баща на Тройната коалиция
Сергей Станишев- лидер на БСП, коалирал се с ДПС и НДСВ
Ахмед Доган- лидер на ДПС, сътрудник на ДС
Симеон Сакскобургготски- лидер на НДСВ. Предал дясно-центристката политика на партията и коалирал се с комунистите и ДПС, след като беше обявил, че е тяхна алтернатива!
Президент Георги Първанов- даде мандата на ДПС, баща на Тройната коалиция
Сергей Станишев- лидер на БСП, коалирал се с ДПС и НДСВ
Ахмед Доган- лидер на ДПС, сътрудник на ДС
Симеон Сакскобургготски- лидер на НДСВ. Предал дясно-центристката политика на партията и коалирал се с комунистите и ДПС, след като беше обявил, че е тяхна алтернатива!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хм...и според теб това са "новите българи" и те са виновни за всичко
през последните 17 години.Свери си часовника, провери си календара,
питай си източника и пак се опитвай да кажеш нещо.Тогава може и да
успееш
...Надали.... 
през последните 17 години.Свери си часовника, провери си календара,
питай си източника и пак се опитвай да кажеш нещо.Тогава може и да
успееш