Какво иска един мъж от една жена

Архив на теми от "Студентски живот".
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

snoopy_doo :notworthy: :notworthy: :notworthy:, мнението ти е номер 1 :lol:. само едно нещо ще допълня, ако разрешиш: според мен мъжете искат и да не им звъниш твърде често ,защото иначе все едно ги контролипаш. моя личен проблем е, че все се чудя къде е границата между заинтересованост и досаждане... :roll:

иначе мернах някои много откровени мнения, чак съм впечатлена, че някои от момчетата във форума искат повече от секс и бира :twisted:..

pora_e_priqtel написа:Обичам момичето до мен да не се прави на ощипана госпожица, докато си доставям удоволствие така както ми харесва, като същото важи и с обратен знак.
ъъъ, извинявам се, явно не съм във форма толкова късно вечерта, но нещо не зацепих какво искаш да кажеш, ако може малко разяснение :scratch:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Ice_Spirit написа:десния крак :wink:
това ме подсеща за оня лаф: защо щъркелът си е вдигнал единия крак? защото ако си вдигне и втория, ще падне.... :twisted:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
bottt
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от bottt »

snoopy_doo :wink: значи съм намирил идеалната :idea: радвам си за което
Обичам да те слушам когато ми говориш по този начин, гласът ти е най-нежната музика за моите уши...възбуждаш ме и ти го знаеш...силата на твоят поглед, твоите думи ме карат да копнея за ласката ти...
http://pandela.dir.bg
snoopy_doo is back
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от snoopy_doo is back »

[quote="bottt"]snoopy_doo :wink: значи съм намирил идеалната :idea: радвам си за което[/quote]

еми блазе ти :oops: :oops: :oops: тогава ..
един незадоволен и мрънкащ мъж по малко
хип хип урей хип хип урей хип хип урей :lol: [/quote]
Dead people aren't easy to kill Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

nrggirl написа:
pora_e_priqtel написа:Обичам момичето до мен да не се прави на ощипана госпожица, докато си доставям удоволствие така както ми харесва, като същото важи и с обратен знак.
ъъъ, извинявам се, явно не съм във форма толкова късно вечерта, но нещо не зацепих какво искаш да кажеш, ако може малко разяснение :scratch:...
Имам предвид любимите ми занимания като пиене на бира с приятели, говорене на простотии и т.н. :)
Не е това, което си мислиш :P
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

nrggirl написа:
Ice_Spirit написа:десния крак :wink:
това ме подсеща за оня лаф: защо щъркелът си е вдигнал единия крак? защото ако си вдигне и втория, ще падне.... :twisted:

Ми така си е 8)
Toto-I will remember
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:
nrggirl написа:
Имам предвид любимите ми занимания като пиене на бира с приятели, говорене на простотии и т.н. :)
Не е това, което си мислиш :P
много знаеш какво си мисля :twisted:... все пак старай се да не е толкова многозначително чак, че напоследък мръсното ми подсъзнание се е изместило трайно в съзнателната сфера :twisted: :twisted: :twisted:

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Хехе много добре знам какво си мислиш :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:Хехе много добре знам какво си мислиш :lol:
:wink:

това значи ли че нарочно си го казал така?

Щастливо безработна!!!
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

snoopy_doo,,евала за поста :wink: :notworthy:
Може да вървя бавно, но никога назад!
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Какво иска един мъж от една жена. Ми в повечето случаи може да се досетите какво. Но ако трябва да говоря от мое име, трябва да иска най-вече разбиране, много душевна любов, все пак момичето да е хубаво и най-вече искрено и честно. Весела и търпелива. Да може да се справя сама с живота и да не е лигла в никакъв случай. За мен гръдната обиколка няма значение стига момичето да е добре сложено и да има красиво лице. Иначе какво да кажа ако тренира спорт още по-добре ако не не е фатално и най-вече интелигентна. Много се дразня от мнението което се наложи напоследък че момчетата търсят само яки пишни мадами с первезни погледи и големи гърди. Може би в голяма степен това е вярно, но не при всички е така. Бе не знам аз съм си по старомодна тенденция явно често са ми го казвали но какво пък аз съм си аз. А и да не е прекалено суетна, верно нормално е за жените да ходят по магазини ама само в тях да киснат и по кафенетата да клюкарстват не е работа. Както и да е.
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Искам жена ве,женствена,повтарям ж е н с т в е н а,не с бицепси по големи от моите,не брутално еманципирана,не с гърлен тембър сиреч жинъ :roll:,чистокървна и пълнозърнеста :roll:
Последно промяна от Плазмодий на 19 Сеп 2006, 23:16, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Stark написа:Искам жена ве,женствена,повтарям ж е н с т в е н а,не с бицепси по големи от моите,не брутално еманципирана,не с гърлен тембър сиреч жинъ :roll:
Мда чистата женственост е най-важна. Грацията и галантността на тялото, а не като някои дубичета дето се занимават с културизъм например! :P
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

въхлелемайко
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

егаси въпроса.. все едно да питаш кучето кво търси в един кокал :roll: аз лично не мога да отговоря еднозначно
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”