Изцепките на "Новото" време

Архив на всички останали категории.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Изцепките на "Новото" време

Мнение от Паган »

Вдъхновен от темата на Росен Тимчев за 9-ти септември реших да направя
тази тема.Както заглавието добре подсказва, става въпрос за всички глупости
направяни през последните почти 17 години.Нека всеки от вас каже коя според него
е най-голямата простотия направена за този период.Моля за обосновка на вашето предложение.

- За мен най-голямата простотия е разрушаването на мавзолея -
По този начин "новите" българи показаха колко им пука за бъдещето на
България, защото страна без минало няма бъдеще.Те разрушиха не просто
една сграда.Те разрушиха цял период от българското развитие и история.
Бих оприличил това отвратително деяние с действията на талибаните
в Афганистан и разрушаването на статуята на Буда в Бамян.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

И мен това ме издразни. :evil: Каквото ще да е, то е част от историята, като го разрушиш -кво...Глупост е, наистина, според мен...Сега точно не се сещам за най-голяма глупост, ама ще се сетя... :lol:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

got написа:И мен това ме издразни. :evil: Каквото ще да е, то е част от историята, като го разрушиш -кво...Глупост е, наистина, според мен...Сега точно не се сещам за най-голяма глупост, ама ще се сетя... :lol:
МОжеше и по-тъпо нещо, зма не знам какво ;)

Всеки си пази историята само ние не... :evil:
Изображение

Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Друга голяма глупост, за която се сещам е идеята да заменим кирилицата с латиница.
И в тази връзка - отпадането на някои произведения/автори от учебниците по родна реч (щото май ставаше дума за стихчета като "Аз съм българче" и др.)
Да не забравя и новините на турски език по Националната телевизия.
А дано доживеем и такива на цигански :roll:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Лошо. :protest:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Ще заменяме ние, нанай!!! Ще ги избия! Цялото ми име се пише с 'ъ' и като го видя на латиница с 'а' лошо ми става! А за историята как се пренаписва да не говорим...
Изображение

Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

ще разширя поста си от темата за религията...

разрушаването на миналото (на паметниците включително) е характерно за западната култура*, колкото и тъпо да е... за сметка на това, върху останките на миналото се изгражда бъдещето :wink:

*както казах и преди западът според културолозите и антрополозите относително обединява териториите от Иран назапад, включвайки Египет и Европа, но това е обширна и сложна материя...
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Не се подигравайте с "Новото Време"! Хората, които напоследък се озоваха на властови позиции, нямат никакви проблемации (то шмъркането да беше :wink: ). И фамилната им връзка с колоси на ЦК на БКП (Станишев, Велчев и т.н.) е напълно случайна. Случаен е и фактът, че секретарките и протежетата на въпросните колоси в момента са депутати, директори на бордове, безнесмени...Не е случайно, че всички доносници и консомолски секретарчета са се оказали "репресирани".
И не съм съгласен, че по време на "демокрацията" е имало гафове и изцепки. Нема таква. Говорим за престъпления, батенце. И то добре премислени! :twisted:
http://jorik.blog.bg/
...............................
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

ами нз дали това влиза при най-големите глупости,но мен много ме дразни това че циганите имат повече права от нас...
пп:не съм расистка,нямам предвид всички цигани,защото знам че има и много,които са постигнали доста неща сами...обаче има и такива,които просто злоупотребяват с думата 'малцинство'...
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Циндил-Пиндил написа:Да не забравя и новините на турски език по Националната телевизия.
А дано доживеем и такива на цигански :roll:
:thumbup: именно, егаси гаврата...

иначе мизерии, колкото щеш - че оставиха държавата да се управлява от мафиоти и турци, че оставят болните и възрастните хора да измрат без лекарства и грижи, все едно не са граждани на тая държава и не са работили цял живот за нея. че прогониха един куп млади хора, а най-тъпото е, че след това насила върнаха някои от тях, уж за да ни оправят по западен модел, и те така хубаво ни "оправиха", че след десет години в тая държава нищо българско няма да остане - ни земя, ни език, ни хора :evil: :evil: :evil:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Специално за мавзолея - почти умрях от смях, докато гледах тъпата физиономия на "новите българи", когато не можаха да го бутнат от първия път. Просто неповторимо шоу и невероятна излагация, перфектна част от целия държавен цирк.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Една от тъпотийте на Новото Време със сигурност е сменянето на регистрационните номера! Една напълно безмислена и целяща единствено попълване на изпразнената държавна хазна акция! Сигурна съм, че ако сложат всички подменени номера едни върху други, ще се получи купчина по- висока от Еверест! :roll:
Сякаш искаха да ни кажат: Виждате ли, можем да ви правим да идиоти, защото сте гласували за нас! Следващият път, ще скачате от тераси!!! :evil:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Изцепките на "новото" време!?!?!? Интересно.....изцепки определено ще се намерят. Все пак Паган новото време ти дава възможността да изкажеш свободно какво мислиш за него... ако бяхме в старото вече щеше да си изключен от СУ, изселен и пратен на "почивка" на остров Персин, край Белене, където надали щеше да си отвориш устата пак 8) Така че да живее НОВОТО ВРЕМЕ, въпреки издънките си! :D
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Нещо на "въпреки" ли ми говориш?
Не забравяй, че благодарение на новото време циганите и турците ни
превземат.Предпочитам да живея в българска България и да мълча,
отколкото в цигано-турска България и да знам колко много права имам,
а да не мога да ги използвам :wink:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар