Първи ден в СУ?!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Да взема да дойда тази година ли? За 7 години нито един път не съм ходил на тия откривания в Ректората, но пък и никой не е казвал, че ще ходи там със заешки ушички, опашка, папионка и мрежести чорапогащници...nrggirl написа:и опашка, и папийонка, и мрежести чорапогащници, уф, нещо имам дежа-вуgali4ka85 написа:ще си сложим заешки ушички всечки които сме влизали във форума и готово![]()
![]()
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- milady
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хмм не съм сигурна че е толкова добра идея това да отидете всички първокурсници от форума, не за друго, ами защото после ще ви пръснат по специалности насам-натам...по-добре се съберете по специалности!
ние така направихме миналата година...аз обаче закъснях много
сега съм 2 курс и съм благодарна за това! миналия 1октомври беше такова чудо събраха ни всички от ЮФ в 272 и ни говориха доста време, след което ни пуснаха да се оправяме и никой нищо не ти казва, малко като в небрано лозе. добре, че имаше някои с 2ра специалност или за 2ра година та те ни подбраха и ни казаха да си вземем програмата от ксерокса...и оттам нататък почва едно лутане докато научиш стаите, (защото номерата им нямат никаква логика примерно тези със 1 отпред да са на 1 етаж и т.н.) и тъмните коридори на ректората *муахаха*
между другото има мамут на най-горния етаж 
сега съм 2 курс и съм благодарна за това! миналия 1октомври беше такова чудо събраха ни всички от ЮФ в 272 и ни говориха доста време, след което ни пуснаха да се оправяме и никой нищо не ти казва, малко като в небрано лозе. добре, че имаше някои с 2ра специалност или за 2ра година та те ни подбраха и ни казаха да си вземем програмата от ксерокса...и оттам нататък почва едно лутане докато научиш стаите, (защото номерата им нямат никаква логика примерно тези със 1 отпред да са на 1 етаж и т.н.) и тъмните коридори на ректората *муахаха*
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Инадзо Нитобе
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
Re: ...
Драга,galkataa написа:Аз ще съм трети..
А за първия ден...ами който се докопа до аулата в ректората ...слуша слова на ректора и най важните клечки....+ някои външни гости...веднъж и Надежда Михайлова май беше...но там е страшна гъч и не ви съветвам да се блъскате...въпреки че то ако 1 курс не идете няма кога...ама както си решите..
После от 2ч някъде(според зависи) всеки отива по факултетите си...аз съм ФКНФ и нашето откриване е най често в 272 в ректората...това е:))
272 е запазен периметър за юристите, така че - аааааайде молим.
P.S. Уф, жалко, че таз година няма да държа реч - щото, това сме ние - аз, проф. Петканов, проф. Груев, който даже ми е адаш
Dictum meum pactum
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"