Форум на СУ срещу форум на УНСС
Модератори: ники, Methuselah
- APOLO™
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хора добре за футбола ясно ще се съберете и ще тренирате ама кво става с баскетбола дайте да направим една сериозна среща с желаещите за баскет да се реши каде да се прави тренировка и изобщо да се реши кво ще се прави на4и аз имам предложение ако някой знае каде се дава зала под наем в смисъл за 4ас два да дава оферта за пари и за възможности аз знам преди имаше такава оферта в стария академик зад студентски общежития ама сега нямам представа ина4е и аз ще се поинтересувам и ако изско4и нещо ще пиша веднага така 4е аре да се организираме аз ли4но за баскетбола съм много навит аре които има инфо и предложения за тренировките по баскетбола да пише !!!

### SPECIAL WEAPONS AND TACTICS ### ®
-
ReD_DeViL
- В началото бе словото
basketttt:)
a nqma li basketbolist4eta naokolo..da napravim ne6to..
- Elektra
- Живее, за да пише
DobreFF написа:Много съм се напил и ми е много кеф. Май за тоя прословут мач няма да мога да вляза във форма с тези всекидневни запои в люти компании. Вторник пък сме с Барса. Там пак яко пиене. Ей хубав е животеца мама му стара. Наздраве!
Може да вървя бавно, но никога назад!
celuvkov написа:Знаеш ли от колко време чакам някой като теб.Аз съм навит за това предложение.Ти каква специалност си?DobreFF написа:Предлагам да си направим и екипи. За целта ще трябва да съберем по 10-тина лева. Аз ще проуча офертите и ще изберем най-подходящата. Мисля да е нещо опростено. Тениска, ще решим какъв цвят с надпис Форум СУ и номер на гърба. Навити има ли?
- Elektra
- Живее, за да пише
В темата "Какъв цвят да са екипите" DobreFF писа,че няма да събира пари за екипи поне на този етап,ако искаш влез в темата и прочетиbetween написа:DobreFF това с 10-те лева мн добре си го замислил.Ти ли ще ги сабираш,ако искаш може да ти помогна.
![]()
![]()
Може да вървя бавно, но никога назад!
Ето... какво стана, по-добре да играят всички момчета тук, всеки срещу всеки и да се определи титулярна 11-ка, плюс резерви, така всички ще играят и то най-добре на сгорията там е отлично за 10+1 или 9+1, плюс това брой ме, не брой ме, казвайте къде играете най-добре, да не се окаже, всички нападатели и да пратят някакви момци в защита и да падаме...само СУ 
Аз бих предпочел да играем 5 плюс 1. Така ще станат по-хубави мачове. Не всички поддържат форма от нас и ще е трудно на големия терен. Ще играем половин час и после всеки ще спре да тича и няма да стане хубав мач. Затова съм за малкия терен. Ако сме много желаещи, ще направим 2 мача. Мисля, че така трябва да е.
Да живее отбора на Форум СУ
така ще е най-добреDobreFF написа:Аз бих предпочел да играем 5 плюс 1. Така ще станат по-хубави мачове. Не всички поддържат форма от нас и ще е трудно на големия терен. Ще играем половин час и после всеки ще спре да тича и няма да стане хубав мач. Затова съм за малкия терен. Ако сме много желаещи, ще направим 2 мача. Мисля, че така трябва да е.