Ние както и да се нагиздим ще ги пометемpora_e_priqtel написа:Ми знам ли, може би си струваFree`your`mind написа:Много трудно ще успеем да намерим точно такъв екип, но ако ти ни го осигуриш, ще обсъдим предложението ти![]()
Мезе мезе, ама ако се нагиздите така ще пометете конкуренцията
Мажоретки към футболния отбор
Модератори: ники, Methuselah
- Elektra
- Живее, за да пише
Re: Мажоретки към футболния отбор
Може да вървя бавно, но никога назад!
"Не съм толкова велик за да се правя на скромен"Elektra написа:Ние както и да се нагиздим ще ги пометемpora_e_priqtel написа:Ми знам ли, може би си струваFree`your`mind написа:Много трудно ще успеем да намерим точно такъв екип, но ако ти ни го осигуриш, ще обсъдим предложението ти![]()
Мезе мезе, ама ако се нагиздите така ще пометете конкуренцията![]()
Голд Мейра
- Elektra
- Живее, за да пише
Скромността е само за хора,които нямат други качества!Moriarti написа:"Не съм толкова велик за да се правя на скромен"Elektra написа:Ние както и да се нагиздим ще ги пометемpora_e_priqtel написа:Ми знам ли, може би си струваFree`your`mind написа:Много трудно ще успеем да намерим точно такъв екип, но ако ти ни го осигуриш, ще обсъдим предложението ти![]()
Голд Мейра
Може да вървя бавно, но никога назад!
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Скромността краси човека.Elektra написа:Скромността е само за хора,които нямат други качества!Moriarti написа:"Не съм толкова велик за да се правя на скромен"Elektra написа:Ние както и да се нагиздим ще ги пометемpora_e_priqtel написа:Ми знам ли, може би си струваFree`your`mind написа:Много трудно ще успеем да намерим точно такъв екип, но ако ти ни го осигуриш, ще обсъдим предложението ти![]()
Голд Мейра![]()
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Абе к'ви ги дрънкате бе?Rysef написа:Скромността краси човека.Elektra написа:Скромността е само за хора,които нямат други качества!Moriarti написа:"Не съм толкова велик за да се правя на скромен"Elektra написа:Ние както и да се нагиздим ще ги пометемpora_e_priqtel написа:Ми знам ли, може би си струваFree`your`mind написа:Много трудно ще успеем да намерим точно такъв екип, но ако ти ни го осигуриш, ще обсъдим предложението ти![]()
Голд Мейра![]()
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не съм съвсем съгласен - ако от време на време не провявам малко скромност околните започват да се чувстват кофти, засенчени от моята всепобеждаваща аура, а аз съм благороден и не искам да им причинявам излишни отрицателни емоцииElektra написа:Скромността е само за хора,които нямат други качества!Moriarti написа:"Не съм толкова велик за да се правя на скромен"Elektra написа:Ние както и да се нагиздим ще ги пометемpora_e_priqtel написа:Ми знам ли, може би си струваFree`your`mind написа:Много трудно ще успеем да намерим точно такъв екип, но ако ти ни го осигуриш, ще обсъдим предложението ти![]()
Голд Мейра![]()
Та какво ще кажете за моето предложение за екип?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
pora_e_priqtel написа: Не съм съвсем съгласен - ако от време на време не провявам малко скромност околните започват да се чувстват кофти, засенчени от моята всепобеждаваща аура, а аз съм благороден и не искам да им причинявам излишни отрицателни емоции![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: