Доколкото знам няма спорни въпроси в теста...
Успех на всички на поправките!!!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Това ми напомня на една ситуация-колоквиум по облигационно право за допускане до изпит. Асистентът, съвсем естествено, нарочно даде 2 въпроса, които бяха около 10 страници, голям формат, както и един казус. Всичко това беше само за 30 минути. После всички оценки, на четирите групи, на които преподаваше, бяха двойки, тройки и само две четворки. И той най-нахално ни държеше сметка, защо такива оценки сме изкарали. Голяма част от хората не отидоха на изпит, а направо на поправка, защото не издържаха колоквиума. То за времето, което беше дадено, не можеш само въпросите да напишеш, да не говорим за казуса.got написа:Лошото беше обаче, че имах много малко време, даде ни за всичко общо 45 минути...![]()
Да, точно така се оказа-изпит преди изпита. Но не се притеснявай, този колоквиум беше в друг университет. В СУ НЯМА колоквиум по облигационно.softy написа:И ТАКОВА НЕЩО ЛИ СА ВЪВЕЛИ - ИЗПИТ ПРЕДИ ИЗПИТАГоляма част от хората не отидоха на изпит, а направо на поправка, защото не издържаха колоквиума.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
има колоквиуми, но не с такова значение...senexesse написа:Да, точно така се оказа-изпит преди изпита. Но не се притеснявай, този колоквиум беше в друг университет. В СУ НЯМА колоквиум по облигационно.softy написа:И ТАКОВА НЕЩО ЛИ СА ВЪВЕЛИ - ИЗПИТ ПРЕДИ ИЗПИТАГоляма част от хората не отидоха на изпит, а направо на поправка, защото не издържаха колоквиума.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може би сега са направили известни промени, преди няколко години, когато брат ми учеше, колоквиум нямашеnrggirl написа:има колоквиуми, но не с такова значение...senexesse написа:Да, точно така се оказа-изпит преди изпита. Но не се притеснявай, този колоквиум беше в друг университет. В СУ НЯМА колоквиум по облигационно.softy написа:И ТАКОВА НЕЩО ЛИ СА ВЪВЕЛИ - ИЗПИТ ПРЕДИ ИЗПИТАГоляма част от хората не отидоха на изпит, а направо на поправка, защото не издържаха колоквиума.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм казал, че изобщо няма колоквиуми, а, че преди време точно по облигационно изобщо не е имало. И колежке, една забележка, не си противоречете. Първо, казвате, че се правят по всички предмети, а това не е така, естествено, после, че били поне 2 за годината. Ами, ако са 2 за година, то не обхващаТ всички предмети.nrggirl написа:както казах - колоквиуми се правят, то по всички предмети има колоквиуми, поне два за годината, но нямат такова значение, т.е. не ти пречат или позволяват да се явяваш на изпита...