хаха караш ме да се замисля дали дане запиша и аз спортни танци![]()
И без това не ме бива много в танцуването, поне да се понауча на нещо
)
![]()
![]()
ми хайде де!
Хаха ее ама вече наистина почвам да се замислям над спортните танци!! Щях тенис да пиша но вече се двоумя. Иначе съм точно 185см хаха, но съм слабичък.ugly_girl написа:Уфф много искам спортни танци.Току що гледах "Take the lead"...просто се накефих максимално,страхотно филмче...Та танците-ами да,ако може ще ги записвам.Издирвам си партньор,по възможност около 185см висок...
А твоите данни няма ли да споделишugly_girl написа:Е на ръст си идеален...Относно килограмите-ако не се налага да ме вдигаш и подмяташ може и да се справимАз сериозно обаче си издирвам желаещ за спортни танци-данните вече ги казах
Аз съм висока около 182-3см...Затоа намиране на партьор може да се окаже по-трудна задача,но не пречи да опитамStark написа:А твоите данни няма ли да споделишugly_girl написа:Е на ръст си идеален...Относно килограмите-ако не се налага да ме вдигаш и подмяташ може и да се справимАз сериозно обаче си издирвам желаещ за спортни танци-данните вече ги казах
нека няма скрито покрито
естествено че заради мъжетеЕ вие заради самите танци ли ще ходите или заради момчетата?!