Много е яка тази жена...!!!
Какво ви направи щастливи днес?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Току що изгледах ДВД-то от абитуриентския ми бал преди две години и нещо и си умрях от кеф при вида на група идиоти, хванали се в кръг и дерящи се на Manowar - The Crown And The Ring - с дейо мое участие. Танцувалната музика спира, залата е огласена от звука на орган, слисаните абитуриенти се споглеждат объркано и напускат смутено дансинга, въпросната групичка се подрежда в кръгова формация, а от всеки край на залата се втурва по някой екзалтиран младеж с фанатичен поглед и боен вик на устата, за да се включи във вакханалията. "Публиката" гледа недоумяващо, докато разрастналата се компания от идиоти (на която имам удоволствието да съм член) реве текста в умопомрачителен екстаз 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Много тъп, нали?Joyride написа:3-Д киното.. не че ме направи щастлива, защото филмът беше тъп, но беше приятно усещане да гледаш кътниците на динозавър![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
sasoh
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Аз ходих на водния филм. Като научно-популярен се очакваше да е по-малко тъп
Като оставим настрани narrating-а за олигофрени и деца 4-8г, филма представя интересни кадри от морето
Като гледах trailer-ите преди филма, мисля, че ще отида следващ път като пуснат филма от космоса или някой пълнометражен (matrix и star wars attack of the clones имат imax версии)
Основното, което не ми хареса беше голямата липса на рязкост в картината, през цялото време беше доста нефокусирана
Като оставим настрани narrating-а за олигофрени и деца 4-8г, филма представя интересни кадри от морето
Като гледах trailer-ите преди филма, мисля, че ще отида следващ път като пуснат филма от космоса или някой пълнометражен (matrix и star wars attack of the clones имат imax версии)
Основното, което не ми хареса беше голямата липса на рязкост в картината, през цялото време беше доста нефокусирана
efegee
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Joyride
- Пишеща машина
sasoh - рекламите изглеждат много по-яки от самите филми
и аз чакам останалите, особено този с космоса
^PrincessA^ - усещането беше наистина интересно, особено когато подсъзнателно си мърдам главата, когато приближаваше една акула от рекламата
децата бяха безстрашни
а относно подводния свят- различни мнения чух досега. . 
^PrincessA^ - усещането беше наистина интересно, особено когато подсъзнателно си мърдам главата, когато приближаваше една акула от рекламата
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Напих се дружно с най-добрите си другарчета. В момента са наоколо, щастието от това, че сме заедно, е по-упойващо от алкохола, но за съжаление и тъгата от моя страна компенсира. Коледа... ..... му, може би чак на Коледа ще се видим.
Ще ги гушна.
Обичам ги.
Ние сме семейство. Семействата не се разделят никога, нали?
Моля се на провидението, да е така.
Ще ги гушна.
Обичам ги.
Ние сме семейство. Семействата не се разделят никога, нали?
Моля се на провидението, да е така.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.