sersempeco написа:Моят подпис е последното нещо, което ви пречи в този форум. Както този на Явор не ми харесва, така е нормално и моят да не му допада. Глупавото в случая е това, че при липсата на нещо смислено, той се заяжда с маловажни неща като подписа ми. Ако не беше подел темата за моя подпис, аз никога не бих се заял с твоя. Идеята на това, което ти казах е просто да не се занимаваш с глупости. Едва ли подписът е нещото, заради което хората трябва да спрат да пишат с когото и да било.
sersempeco, работата е там, че със своя коментар показа, че имаш специфично мнение за хората с подобни на моите музикални предпочитания. Съвсем ясно личеше подигравателната нотка.
За мен музиката не показва подобни колосални черти от моя характер, каквито ти най-пряко разкриваш за себе си. Просто написаното от теб беше съвсем недвусмислено и заслужаваше критика по повод тази твоя черта.
Освен това, ти не можеш да знаеш колко високо издигам качествата като добротворството и любовта към ближния. Дори и да не отговаряш на описанието в подписа ти, аз считам за недопустимо подобно отношение към тях.
П.П. Не се заядох само за подписа ти. Просто и аз не бях съгласен с мненията ти. Вече поясних, че който толкова иска да запише тенис да спи пред вратата на мястото, където е записването и да се запише първи. Споделям и мнението, че часовете по спорт в СУ са крайно недостатъчни за някакво кой знае какво развитие в това направление. Да спортуват тези, които имат желание. Който има желание - той ще се запише пръв! А колкото до тези, които го пишат, но не се отнасят сериозно към него - НЯМАШЕ ПРАВО ДА ГИ КРИТИКУВАШ ТАКА ЯЗВИТЕЛНО! Насочи недоволстово си към ръководството на СУ!