Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
alhimikat написа:
6. Теми не се продават в нашия форум.
Който има теми, с които да услужи на някого да ги праща на мен, а аз ще ги качвам в сайта си за безплатно ползване от останалите.
Държа да отбележа, че форумът на СУ не е мястото , където можете да предлагате теми за кандидат-студенти срещу определена цена (била тя и минимална)
Който иска да бъде полезен на някого и да прояви благородното си чувство, може да предостави темите си безплатно и да ги качим на някой фрий сървър, за да са достъпни за всички!
Събрали сме се във виртуалното пространство на СУ да си помагаме и да споделяме опит помежду си.
Ето защо, да изтискваме парите на някой кандидат-студент за теми, би било нелоялно (най-малкото)
Благодаря за разбирането, предварително.
Поставете се на мястото на кандидатстващите.
Или може би сте били вече на това място!?
Беше ли ви хубаво да ви искат пари на всяка крачка???
Мисля, че не, нали?!
Joanna_87 написа:аве може да съм според тебе ал4на или квато там ре6и6 ама да съм дала 1500лв за тея теми и са да ги ка4а на някав си сървър .... е не МЕрСИ:))))
Tака си е. То хубаво да сме солидарни, ама ние сме си скъсали з*дника да ги пишем, ходим на курсове, уроци и т.н. и сега да ги дадем ей така.....ммммне
При мен не е география, а история, ама принципът е същият...
I am the master of my fate
I am the captain of my soul