Пожар - Студентски град - Блок 42 Б - изгоря стая
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Преди да бързаме да наричаме колегите от ПСБО "тъпаци", нека изчакаме официалните резултати от разследването на пожара. Това е нормалната реакция в случая. А за даването на определения на хора, които не познавам....лично аз бих се въздържал.
Последно промяна от Росен Тимчев на 16 Юни 2006, 10:18, променено общо 1 път.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Добавени са към първия пост
СНИМКИ: съжалявам за закъснението
Изгорялата стая 1

Изгорялата стая 2

Вратата на стаята погледната от коридора

Закован прозорец 1

Закован прозорец 2

Тук ме снимаха мен, сега получавам снимката от познати

Виждате къде е поставен надписът ИЗХОД

Коридорът след пожара

Пак коридорът, но по-добре е излязъл

Ел. таблото е точно пред изгорялата стая - късмет, нали

Може би някой е драпал по стените.

Така изглеждаха стаите по етажа, по време на пожара. Хората си стояха вътре и дишаха през прозорците. Пожарникарите нямаха стълба.

СНИМКИ: съжалявам за закъснението
Изгорялата стая 1

Изгорялата стая 2

Вратата на стаята погледната от коридора

Закован прозорец 1

Закован прозорец 2

Тук ме снимаха мен, сега получавам снимката от познати
Виждате къде е поставен надписът ИЗХОД
Коридорът след пожара
Пак коридорът, но по-добре е излязъл
Ел. таблото е точно пред изгорялата стая - късмет, нали
Може би някой е драпал по стените.
Така изглеждаха стаите по етажа, по време на пожара. Хората си стояха вътре и дишаха през прозорците. Пожарникарите нямаха стълба.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Аз минах случайно покрай блока точно по време на пожара. Журналистите дойдоха доста късно, поне 25 минути, след като пред блока се натрупа цяла тълпа хора.
Съгласен съм, че няма аварийна система. Никой не знае какво става в блока. Никой не знае и какво да прави. Поуката: не оставяйте скъпи неща в стая в Студентски град! И пари в никакъв случай!
Опитвам се да кача и някои снимки тук, но нещо не успявам.
http://foto.bg/showphoto.php/photo/4516 ... ppuser/424
Най-комичното е, че половин час след потушаването наблизо направиха страхотна заря, надвишаваща 5 пъти тази за 3 март...Всичко беше в пушек към две минути, миришеше на изгоряло...
Съгласен съм, че няма аварийна система. Никой не знае какво става в блока. Никой не знае и какво да прави. Поуката: не оставяйте скъпи неща в стая в Студентски град! И пари в никакъв случай!
Опитвам се да кача и някои снимки тук, но нещо не успявам.
http://foto.bg/showphoto.php/photo/4516 ... ppuser/424
Най-комичното е, че половин час след потушаването наблизо направиха страхотна заря, надвишаваща 5 пъти тази за 3 март...Всичко беше в пушек към две минути, миришеше на изгоряло...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оле, къв е тоя ужас, ква е тая мизерия! Знаех, че в Студентски град са зле условията, ама какви са тия коридори?! Двама човека могат ли да се разминат?! Да не говорим живеещите в блока да се евакуират при пожар!
УЖАС!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми тъй като гледам то от твоята врата до другата няма много коридор в който да излезеш...Crematory написа:Да. Чуваш и какво си говорят.Не с пълни подробности ,де. Но ако отидеш в коридора , всичко си чуваш
Сега сериозно - Не се учудвам, че студентите не са могли да се евакуират при пожара... Изобщо на тая сграда кой и е издал разрешително за ползване!?
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм ставала свидетел на такова нещо, само че в "хотел" в Казанлък.Crematory написа:Права си.Някой ми беше казал, че между двата гардероба няма стена и всъщност са с опрели с гръб един до друг....Не ми се вярва много, малко като студентски фолклор, но всъщност не бих се учудила , ако се окаже истина
Не е фолклор. Стената на единия гардероб е опряна в стената на другия, пък, ако имаш късмет, дупките около гардеробите са запълнени. Ако си сред мнозинството, между гардероба и едната стена има едно голямшко процепче, през което минават съседските хлебарки, миризмите от готвеното, разговорите, музиката и т.н.
Въпреки всичко обаче, поне на външен вид 42ри блок е супер, в сравнение с много други блокове, в които съм влизала. Пък и след пожара оправиха коридора и стаята за по-малко от седмица. Стаята е чисто нова и иронично погледнато сега сигурно е най-хубаво обзаведената стая. И след отрицателно време по нищо не личеше, че е имало пожар, освен по миризмата на боя. Мойта стая беше през 4 от запалилата се.
Въпреки всичко обаче, поне на външен вид 42ри блок е супер, в сравнение с много други блокове, в които съм влизала. Пък и след пожара оправиха коридора и стаята за по-малко от седмица. Стаята е чисто нова и иронично погледнато сега сигурно е най-хубаво обзаведената стая. И след отрицателно време по нищо не личеше, че е имало пожар, освен по миризмата на боя. Мойта стая беше през 4 от запалилата се.
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
отново тебе аз ще избера.