Моля да ми обясните :))))))

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Tripio написа: е, ако имаш присъствията де, тоя специално искаше 10.
На мен пък никой от наш'те не ми е искал присъствия... :P :wink:
А иначе за изпита по катерене- по принцип е изкачване за време с включвания. Обаче ако си ходите редовно и не мързелувате прекалено много на тренировките- няма да се стигне до там 8)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Но на някои спортове съвсем сериозно си държат на нормативите. Например на фитнеса и танците....Тия по фехтовка пък ги изпитват и на теория.
Изображение

Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

^PrincessA^ написа:Но на някои спортове съвсем сериозно си държат на нормативите. Например на фитнеса и танците....Тия по фехтовка пък ги изпитват и на теория.
и какви нормативи се държат за танците?!?! :shock: за колко време можеш да изтанцуваш ча-ча или джайф :lol: на мен ми е мн интересно танците само латиноамерикански ли са,щото някъде някой беше споменал за модерен балет :love5:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ми не :) Избираш си някакъв танц, дето сте ги взимали през годината и после го танцуваш пред шефката и тя те оценява 8)
А иначе модерен балет учат в съвременните танци (не самостоятелно), а латиноамерикански- в спортните.
Изображение

Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Значи мога да си избера отделно съвременни или латино още като се записвам за спорт :?:

Я ми препоръчайте и ми разяснете разликата и ако имате някакви впечетления, ще ви бъда много благодарен, ако ги споделите!

Благодаря! :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ми доколкото знам на спортните танци учат латино, валсове, ала-бала.....(общо взето тия дето ги има по състезанията). А пък на съвременните танци има джаз, рап, модерен балет и т.н.
Изображение

Аватар
Lo_Ridah
В началото бе словото

Мнение от Lo_Ridah »

Nikince написа:Мерси много:)

Аз съм с астма...... много искам тенис.....но ми е забранено да тичам спринт и т.н. и за това ме интересува къде какви са изискванията, защото много обичам пустия му тенис:)
астмата не трябва да те притеснява-всичко е въпрос а свикване и постепенно увеличаване на натоварванетолИ аз съм с астма, но съм тренирал баскетбол,по едно време бях в отбора на гимназията по лека атлетика,сега ходя на фитнес редовно...Астмата е проблем първите пъти,когато не си свикнал с натоварване.Ако ти се тренира тенис-моя съвет е-запиши го.Ако мислиш че ще ти е трудно-запиши нещо леко,откъдето да изкараш оценка,а на тенис ходи само з кеф :wink:
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

^PrincessA^ написа:Ми доколкото знам на спортните танци учат латино, валсове, ала-бала.....(общо взето тия дето ги има по състезанията). А пък на съвременните танци има джаз, рап, модерен балет и т.н.
:idea: ама и съвременни танци ли могат да се запишат в СУ??? :oops: че аз не съм ги срещала в списъка със спортовете,и ако да-къде се тренира и къде трябва да се ходи за записване? :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ами май няма всяка година, доколкото знам... :roll: Записването е на Академик, там са и тренировките. За по-сигурно първите дни от семестъра минете край катедрата по спорт (120 стая) и вижте дали ще го има изнесено.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”