За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Явно моето желание за по-добър тон и разбирателство пак остава неразбрано от разни членове на "братството". Обръщам се към всички "братя" да престанат с идиотщините (ако могат, разбира се) и да не се заяждат. Аз неведнъж ви посочих моята идея и ясно заявих нежеланието си да продължа този спор, който се превърна в поток от лични нападки. Поради тази причина умолявам все още неразбралите да ми пишат на пощата, а аз най-добронамерено ще им разяснявам това, което не са разбрали (такива очевидно има). Там ще мога да се обърна към всеки индивидуално, въпреки че нямам опит в работата с малоумни, ще се опитам да се справя. Дано този път се разберем, защото ако и това не ви помогне да схванете смисъла на онова, което се опитвам да ви кажа, то значи никой не може да ви го обясни.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Еее добре,след като призоваваш към мир и разбирателство,защо първо ти не спреш да обиждаш?Така както ти се опитваш да убедиш някого в нещо си(с което,пак ти казвам,принципно съм съгласна),така и останалите се опитват да ти кажат нещо(с което също съм съгласна)/Еййй гледай къв разбран човек съмsersempeco написа:малоумни
ПП.Спортът сам по себе си не е тъп,но организацията на спорта в СУ е мнооого зле.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- greeny
- Пишете, о, братя
ми като те дразни недей да пишеш, бе! никой не те кара насила!но вие ме засипвате с простотия, която ме дразни
проблемите не тайните общества в това число Илюминатите, Йезуитите, Баета Паоли, Каморра, Мафията, Инквизицията, Масоните и други,
ауу, колко сме начетени. защо си мислиш че това са теми, известни само на теб? изводът отново е един - правиш се на прекалено интелигентен в тъпа тема! на мен не ми пречиш, но е малко смешно
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Брей брей
Тръгнали сте за масони и прочие да спорите...
Колкото и да спорите, доводите ви ще са базирани на хипотези и предположения.
П.С- ако искате добър автор- Ноам Чомски. Може и да е евреин, може да не пише директно за тях, но много добре обяснява механизмите и властовите лостове които споменатите от вас експлоатират.
Колкото и да спорите, доводите ви ще са базирани на хипотези и предположения.
П.С- ако искате добър автор- Ноам Чомски. Може и да е евреин, може да не пише директно за тях, но много добре обяснява механизмите и властовите лостове които споменатите от вас експлоатират.
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз не споря с никого. Просто greeny се заяде заради примера, който използвах. Тя очевидно си мисли, че единственият източник по тези въпроси е Дан Браун. В спорове не сме навлезли, а и нямам намерение да споря с човек, който не е информиран по гореизложените проблеми.
P.S. Радвам се да видя някого, който не се е ограничил само до Дан Браун и чете странична литература. Браво!
P.S. Радвам се да видя някого, който не се е ограничил само до Дан Браун и чете странична литература. Браво!
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Това, че не познаваш свестни и интелигентни чалгари си е лично твой проблем. Половината ми близки познати са такива.sersempeco написа:Е, да, друго си е да си чалгаджия, Яворе.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Това ми прозвуча като: "Това, че не познаваш свестни и интелигентни наркомани си е лично твой проблем. Половината ми близки познати са такива."Това, че не познаваш свестни и интелигентни чалгари си е лично твой проблем. Половината ми близки познати са такива.
П.П. Да не помислите, че се заяждам...просто ми стана смешно
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- явор
- Летописец Виртуоз
jantex, ти поне ще имаш възможност да ме опознаеш и да видиш какъв човек съм (надявам се да не направя погрешни впечатления). Тогава ще видим какво мнение ще имаш за чалгарите 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си