Първи ден в СУ?!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор

Тази година ще бъдете:

1 курс
470
83%
2 курс
58
10%
3 курс
19
3%
4 курс >>
17
3%

Общо гласове: 564

Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

хехех, аман от зайци ще рекат ората! :lol:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Мой си напрайм голяма среща на :albino: от тази тема на 2ри пред някой от братята :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

добре е като идея, но по това време там ще има и други, как ще се познаем пръвокурсниците? :lol:
някакви пред(по)ложения :?:
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

ще си сложим заешки ушички всечки които сме влизали във форума и готово :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Аз ще съм трети и тая година, както и миналата, смятам да отида заедно със зайците (от форума :wink: ) на откриването :) Наваксвам си един вид заради губенето и лутането от моя първи ден в СУ :lol: :twisted:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

gali4ka85 написа:ще си сложим заешки ушички всечки които сме влизали във форума и готово :lol: :lol: :lol:
идейно е :D
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

gali4ka85 написа:ще си сложим заешки ушички всечки които сме влизали във форума и готово :lol: :lol: :lol:
и опашка, и папийонка, и мрежести чорапогащници, уф, нещо имам дежа-ву :twisted:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

nrggirl написа:
и опашка, и папийонка, и мрежести чорапогащници, уф, нещо имам дежа-ву :twisted:
Да взема да дойда тази година ли? За 7 години нито един път не съм ходил на тия откривания в Ректората, но пък и никой не е казвал, че ще ходи там със заешки ушички, опашка, папионка и мрежести чорапогащници... :shock:
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
milady
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от milady »

хмм не съм сигурна че е толкова добра идея това да отидете всички първокурсници от форума, не за друго, ами защото после ще ви пръснат по специалности насам-натам...по-добре се съберете по специалности! :idea: ние така направихме миналата година...аз обаче закъснях много :oops:
сега съм 2 курс и съм благодарна за това! миналия 1октомври беше такова чудо събраха ни всички от ЮФ в 272 и ни говориха доста време, след което ни пуснаха да се оправяме и никой нищо не ти казва, малко като в небрано лозе. добре, че имаше някои с 2ра специалност или за 2ра година та те ни подбраха и ни казаха да си вземем програмата от ксерокса...и оттам нататък почва едно лутане докато научиш стаите, (защото номерата им нямат никаква логика примерно тези със 1 отпред да са на 1 етаж и т.н.) и тъмните коридори на ректората *муахаха* :twisted: между другото има мамут на най-горния етаж :wink:
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

milady написа:между другото има мамут на най-горния етаж :wink:
не думай :lol:!!!

Берс, помниш ли как е истинското име на мамута?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
milady
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от milady »

хаха недей така знаеш ли аз как реагирах като ми казаха в първи курс че има мамут на посл етаж?!вълнението не е за подценяване:) :lol:
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

milady написа:хаха недей така знаеш ли аз как реагирах като ми казаха в първи курс че има мамут на посл етаж?!вълнението не е за подценяване:) :lol:
не я слушай Нъ, тя е право, за нас от МО има МАМУТ!!!!!
Изображение

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Berserker написа:не я слушай Нъ
стига ми подкопава реномето, бе! 8)

Щастливо безработна!!!
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

nrggirl написа: и опашка, и папийонка, и мрежести чорапогащници, уф, нещо имам дежа-ву :twisted:
с тоя пост и с тоя аватар ме вкарваш в некъв филм...
Аватар
Rechtswissenschaft
В началото бе словото

Re: ...

Мнение от Rechtswissenschaft »

galkataa написа:Аз ще съм трети..
А за първия ден...ами който се докопа до аулата в ректората ...слуша слова на ректора и най важните клечки....+ някои външни гости...веднъж и Надежда Михайлова май беше...но там е страшна гъч и не ви съветвам да се блъскате...въпреки че то ако 1 курс не идете няма кога...ама както си решите..
После от 2ч някъде(според зависи) всеки отива по факултетите си...аз съм ФКНФ и нашето откриване е най често в 272 в ректората...това е:))
Драга,

272 е запазен периметър за юристите, така че - аааааайде молим.

P.S. Уф, жалко, че таз година няма да държа реч - щото, това сме ние - аз, проф. Петканов, проф. Груев, който даже ми е адаш :) И другите светила - ;)
Dictum meum pactum
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”