a znaete li utre ot kolko 4asa zapo4vat zado4niziteNuc написа:11.00 в ректората и 14.00 във Факултета не е ли малко късно?
Журналистика!
Модератор: Boromir
koga sme na lekzii
utre ot kolko 4asa trqbva da sme v fjmk
Абе я и аз да питам нещо тъпо. Значи какви точно предмети ще се учат 1вата година и по колко часа на ден отиват за лекции? А и още в колко часа започват самите лекции ?
Последно промяна от Pun1sher на 08 Сеп 2006, 17:45, променено общо 1 път.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 0&start=75
Не отива по много, особено в понеделник и петък. Вторият семестър даже имате един свободен ден.
Не отива по много, особено в понеделник и петък. Вторият семестър даже имате един свободен ден.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Pichove ne znam kakvo i kak she se uchi(i dali izobshto she se uchi),no toia usten izpit beshe vurha na sladoleda,vupreki che tva mai e edinstvenia nachin da se provejda.Oneia leshperi sedat otpred piat si kafeto i si iadat,a nie kato nekvi goveda v koshara nabiti u taia smotana zala i 7 chasa se chudish v koi krachol da si go premestish.Aide hubavo purvata polovina ot horata ne se iznerviat tolkova,ama ottam natatuka situaciata veche stana tragichna.Neshto triabva da go doizmisliat kak da se provejda.A inache,zdrasti na vsichki kolegi purvokursnici,shte se vidim na 2ri 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, с 9 комисии по 3ма души - нормално. Общо взето, всички преподаватели във ФЖМК участват в устния изпит, барабар с декана. Така че няма друг начин. Разбирам защо се оплаквате, аз минах в 13.00, имаше и още хора след мен, но за момента това е единствения вариант.
Струваш ми се леко накокошинен, изнервен, u name it. Валерианче?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, с 9 комисии по 3ма души - нормално. Общо взето, всички преподаватели във ФЖМК участват в устния изпит, барабар с декана. Така че няма друг начин. Разбирам защо се оплаквате, аз минах в 13.00, имаше и още хора след мен, но за момента това е единствения вариант.
В края на ноември
В края на ноември
Здравейте!
ауу като ти чета предишните постове нямам търпение да по4нем!
Добре аз имам въпрос?Сега си карам шофьорските курсове и чак сега осъзнах каква невъзможност е паркирането в центъра?Някой ми беше казал, 4е ФЖМК си има собствен паркинг, за където ти трябва някво талонче, вярно ли е?И предполагам, 4е въпросният паркинг трябва да е мястото след бариерата?Иматели някаква идейка?
Лелеле едва 4акам 2ри, никога не ми се е у4ило толкова!
ауу като ти чета предишните постове нямам търпение да по4нем!
Добре аз имам въпрос?Сега си карам шофьорските курсове и чак сега осъзнах каква невъзможност е паркирането в центъра?Някой ми беше казал, 4е ФЖМК си има собствен паркинг, за където ти трябва някво талонче, вярно ли е?И предполагам, 4е въпросният паркинг трябва да е мястото след бариерата?Иматели някаква идейка?
Лелеле едва 4акам 2ри, никога не ми се е у4ило толкова!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Шах с пешката...
Идея си нямам. Знам къде е паркинга, точно след бариерата е този на Фармацията, малко по-нататък е този на ФЖМК - пада се вляво от входа. Ооообаче... как стоят нещата с паркирането там не зная. Мисля, че е само за преподаватели, но най-сигурно е да питаш добрия чичко на бариерата.
Успех из софийската джунгла!
Идея си нямам. Знам къде е паркинга, точно след бариерата е този на Фармацията, малко по-нататък е този на ФЖМК - пада се вляво от входа. Ооообаче... как стоят нещата с паркирането там не зная. Мисля, че е само за преподаватели, но най-сигурно е да питаш добрия чичко на бариерата.
В края на ноември
В края на ноември
много ти благодаря, успокоение е, 4е въобще има паркинг,Търговецът на кристал написа:Шах с пешката...
а сега мисля да се преориентирам към секция "Студенти", където си направила една разцъфтяваща теми4ка