Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Не е случайно. Стресът си е същият. Особено до края на първата сесия, когато още не знаете какво точно става - къде са аудитории и кабинети, на кои занятия ходите и как се казват преподавателите и колегите ви. После се свиква и настава рутина...
Joker написа: Не е случайно. Стресът си е същият. Особено до края на първата сесия, когато още не знаете какво точно става - къде са аудитории и кабинети, на кои занятия ходите и как се казват преподавателите и колегите ви. После се свиква и настава рутина...
??? Разбрах, че е записала История и география, затова и написах, че сме колеги, защото и аз съм това, но тя написа, че е чакала класиране за да види дали влиза социални дейности, което ме учуди малко.
ej Blqsu4ko извинявай не6то съм много отнесена и не съм разбрала за какво стъава дума.... а dkny брво за квартирата... къде си намери? да не се окаже6 сасед???