втора специалност
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
втора специалност
Някой има ли представа дали може да се запише втора специалност за задочници, но след 3-ти курс, защото тая година не станаха ещата, та затова ако може някой да ми каже, ще му бъда благодарна!!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не, не става, освен ако не учиш право.
Защо не станаха, какво се прецака? Класиранията излезли ли са вече?
Защо не станаха, какво се прецака? Класиранията излезли ли са вече?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Не стана, защото аз исках да запиша политология, но съм кандидатствала с литература и философия, а за политологията се кандидатства с история или език и ми казаха, че нямам право да сиподам документите. Затова. Честно казано малко ми екофти ама ще му мисля понататък за нещо друго евнтуално магистратура щото няма начин, заради тия тъпи меко казан правила!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ох, бе, слънце, те правилата не са тъпи, трябвало е да провериш по-рано, това са 2 години все пак.
Аз бях наясно с изискванията за втора специалност още в средата на първи курс, ако не и по-рано.
Но това няма значение. Съжалявам, че е станало така, горе главата и да знаеш, че магистратурата може дори да се окаже по-добър вариант, повярвай ми.
Аз бях наясно с изискванията за втора специалност още в средата на първи курс, ако не и по-рано.
Но това няма значение. Съжалявам, че е станало така, горе главата и да знаеш, че магистратурата може дори да се окаже по-добър вариант, повярвай ми.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември