Мажоретки към футболния отбор
Модератори: ники, Methuselah
-
mjh
- В началото бе словото
Здравейте на всички! Аз като част от отбора на Университета трябва да ви светна за някой работи,ако сте решили да правите мажоретен състав.
Значи първо екипите на отбора са зелени тениски,бели шорти и зелени калци(чорапи).тва за черните екипи кой го измисли незнам.
Второ мацовете започват средата на Октомври и се играят на ст.Академик зад хотел Плиска.Така че имате около половин месец за подготовко,ако се съберете на 30 септември някаде.Айде от мен толкова,ако нещо друго ви интересува питайте.
Значи първо екипите на отбора са зелени тениски,бели шорти и зелени калци(чорапи).тва за черните екипи кой го измисли незнам.
Второ мацовете започват средата на Октомври и се играят на ст.Академик зад хотел Плиска.Така че имате около половин месец за подготовко,ако се съберете на 30 септември някаде.Айде от мен толкова,ако нещо друго ви интересува питайте.
Приятелю, ние нямаме нищо общо с отбора на СУ. Ние просто си сформираме наше си отборче на форума, което няма за цел да участва в университетското първенство. Ще се събираме само за кеф и ще организираме мачлета, когато имаме време и желание. Това другото си е вече сериозен отбор, който представя цялото СУ и там не се влиза по желание, а с връзки и пари. Аз тренирам футбол в СУ, но въпреки че на тренировките се представях супер, даже не си и помислиха да ме питат искам ли да играя в отбора. За сметка на това, пълни анонимници намериха място там. Така че тоя отбор на СУ е пълна корупция и връзкарщина. Това, което правим сега е на съвсем любителски начала, а екипите ще са си ни черни, за да се различаваме от останалите.
Да живее отбора на Форум СУ
Мерси и успех на отбора на СУ. Колкото до това как се влиза в отбора, може да има и футболистчета, но аз лично съм свидетел как влязоха хора с ПАРИ! А това, че трябва да си играл професионално са глупости. Само А и Б групата са професионални в България. Едва ли някой футболст от А група, учещ в СУ, ще си зареже отбора, за да играе за този на СУ. Както и да е. Това е друга тема. Айде и да разбиете НСА тая година.
Да живее отбора на Форум СУ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Мажоретки към футболния отбор
Какво ще кажеш за черна кожена рокличка с капси и рокерийки до сгъвката между седалищния мускул и подбедрицата, кожено колие по врата и високи кожени ботуши до коленете в стила на рокличката, кожени гривни с шипове и помпони каквито си изберете?gali4ka85 написа: идеята за облекло до момента е :
черна поличка
бели потничета ........
черно бели помпони
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Опа, Поре, ставаш тренер на отбора мажоретки, аз пък фен номер уан!pora_e_priqtel написа: Какво ще кажеш за черна кожена рокличка с капси и рокерийки до сгъвката между седалищния мускул и подбедрицата, кожено колие по врата и високи кожени ботуши до коленете в стила на рокличката, кожени гривни с шипове и помпони каквито си изберете?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Cris
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И със шипове да еpora_e_priqtel написа:кожено колие по врата

- Free`your`mind
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мечтата ти май са садо-мазо-мажоретките, а?pora_e_priqtel написа:Какво ще кажеш за черна кожена рокличка с капси и рокерийки до сгъвката между седалищния мускул и подбедрицата, кожено колие по врата и високи кожени ботуши до коленете в стила на рокличката, кожени гривни с шипове и помпони каквито си изберете?gali4ka85 написа: идеята за облекло до момента е :
черна поличка
бели потничета ........
черно бели помпони
Много трудно ще успеем да намерим точно такъв екип, но ако ти ни го осигуриш, ще обсъдим предложението ти
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми знам ли, може би си струваFree`your`mind написа:Много трудно ще успеем да намерим точно такъв екип, но ако ти ни го осигуриш, ще обсъдим предложението ти
Мезе мезе, ама ако се нагиздите така ще пометете конкуренцията