голямата мъка ГП

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Избери си откъде да четеш ти..като че ли е едно и също, защото на двете места има много важни примери за отделните институти, които могат ЕВЕНТУАЛНО да ти се паднат и ти или трябва да си имал феноменална памет,, или да си назубрил...истината е, че ГП обща част изненадва с частни примери от специалните части...трябва да имаш късмет, логично мислене и да разчиташ на паметта си..и да събереш нужните точки накрая!Аз лично съм чела единствено М.П...избутах...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Доколкото знам няма спорни въпроси в теста...
Успех на всички на поправките!!!!!
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
miellenelle
В началото бе словото

Мнение от miellenelle »

НИЕ от правото с колко изпита можем да запишем? КАЗВАЙТЕ бързичко-4е май направо се отказах да ходя на ГП-защото всичко съм забравила по АПП...:shock:
И сега трябва да науча пак....а тръгна ли да пътувам за СОФИЯ и да оставам в студентски-все си мисля,4е нищо няма да преговарям качесвено докато съм там...моля посъветвайте ме...не,че аз не съм се отказала вече от единия---просто много ми е важно да се подготвя максималко по АПП-то..
:roll:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

С 2 невзети можеш да запишеш условно!Това не е проблем, но все пак ако питаш мен, де, не се отказвай предварително от ГП. :? :( Поне теоретичен шанс имаме...И да се явиш, нищо не губиш... :)
senexesse
В началото бе словото

Мнение от senexesse »

got написа:Лошото беше обаче, че имах много малко време, даде ни за всичко общо 45 минути... :?
Това ми напомня на една ситуация-колоквиум по облигационно право за допускане до изпит. Асистентът, съвсем естествено, нарочно даде 2 въпроса, които бяха около 10 страници, голям формат, както и един казус. Всичко това беше само за 30 минути. После всички оценки, на четирите групи, на които преподаваше, бяха двойки, тройки и само две четворки. И той най-нахално ни държеше сметка, защо такива оценки сме изкарали. Голяма част от хората не отидоха на изпит, а направо на поправка, защото не издържаха колоквиума. То за времето, което беше дадено, не можеш само въпросите да напишеш, да не говорим за казуса.
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

Голяма част от хората не отидоха на изпит, а направо на поправка, защото не издържаха колоквиума.
И ТАКОВА НЕЩО ЛИ СА ВЪВЕЛИ - ИЗПИТ ПРЕДИ ИЗПИТА :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ами защо не, всичко можеш да очакваш... :lol: То не е "изпит преди изпита", ами изпитът е от няколко части...Или нещо такова... :shock: Май и при Русчев така е било преди 2-3 години...Първо тест, после устен... :roll:
senexesse
В началото бе словото

Мнение от senexesse »

softy написа:
Голяма част от хората не отидоха на изпит, а направо на поправка, защото не издържаха колоквиума.
Да, точно така се оказа-изпит преди изпита. Но не се притеснявай, този колоквиум беше в друг университет. В СУ НЯМА колоквиум по облигационно.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

senexesse написа:
softy написа:
Да, точно така се оказа-изпит преди изпита. Но не се притеснявай, този колоквиум беше в друг университет. В СУ НЯМА колоквиум по облигационно.
има колоквиуми, но не с такова значение...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
senexesse
В началото бе словото

Мнение от senexesse »

nrggirl написа:
senexesse написа:
softy написа:
има колоквиуми, но не с такова значение...
Може би сега са направили известни промени, преди няколко години, когато брат ми учеше, колоквиум нямаше :!:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

както казах - колоквиуми се правят, то по всички предмети има колоквиуми, поне два за годината, но нямат такова значение, т.е. не ти пречат или позволяват да се явяваш на изпита...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

got написа:Хайде, датите. :) 1 поток - 9 септември, 8 часа, 272, честито... :lol:
МИНА ЛИ ИЗПИТЪТ ? КАКВО СТАНА ?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ммдааа...Мина... :? Ама резултатите - след няколко дни...Моля се да съм изкарала... :scratch: Въпросите като че ли бяха малко по-лесни от мин.път, ама казусът ни беше меко казано кошмар... :cry: :evil: 2 страници, ситно написани, помислих, че ще откача, докато го чета, беше ужасно заплетен, пак сигурно там ми е проблемът...Оф, дано все пак съм се справила, де...
airmike
В началото бе словото

Излязоха ли резултатите

Мнение от airmike »

Излязоха ли резултатите от поправителния по гражданско?
senexesse
В началото бе словото

Мнение от senexesse »

nrggirl написа:както казах - колоквиуми се правят, то по всички предмети има колоквиуми, поне два за годината, но нямат такова значение, т.е. не ти пречат или позволяват да се явяваш на изпита...
Не съм казал, че изобщо няма колоквиуми, а, че преди време точно по облигационно изобщо не е имало. И колежке, една забележка, не си противоречете. Първо, казвате, че се правят по всички предмети, а това не е така, естествено, после, че били поне 2 за годината. Ами, ако са 2 за година, то не обхващаТ всички предмети. :wink:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не си противореча, а вие не четете какво пиша, колега....

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”