Вярвате ли паранормалното...?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Въпроса?Ами същия като заглавието на темата:)

Гледал съм всички епизоди на ДосиетатаХ по 2 пъти,имам 4 срещи от трети вид и ако искаш да ме видиш цъкни канал 2001 довечера да чуеш и ти какво ми казаха звездите...
9
15%
Гоня демони всякакви по бързата процедура,лея куршуми против всичко- сребърни/оловни(според случая) по 100 в минута,ела да ти влея и на тебе няколко,нещо обладан ми се виждаш.Щи извадя и демоните и дяволите.Аз съм Константин,Джон Константин...
14
24%
Абе вярвам в к'вот кайш!И чувам гласове и виждам призраци,извънземни,розови слонове по жартиери. Ех, тая тревица кърти копеле,що не взех повече...
3
5%
вярвам само в това дето мога да пипна и видя.Демек труженичките около Лъвов мост и там к'вот дават по розовите канли след 12ч...И в мастичката и в ракийката,и в водката и в...
8
14%
Махай се с твойте тъпи анкети!
25
42%

Общо гласове: 59

Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

duke написа:
MZ4 написа:
Световноизвестният физик и математик Джордж Бернхард Риман, казва че пространството може да има повече от 3 измерения и по математически път доказва, че е възможно същетвуването на най-различни светове. Смята се, че има времеви тунели, които свързват паралелните светове, и при наличието на по-голямо количество енргия може да се преминава от един свят в друг. Световете могат да бъдат десетки! Колкото е по-дълъг тунелът, толкова по-голяма енергия е необходима, за да се преодолее. Тунелът изпълнява ролята на отвор, който свързва два свята. Независимо от високото техническо ниво на Земята, не притежаваме такава мощ, която би преодоляла гравитацията. Това не означава, че другите цивилизации вече не са го постигнали. Също така учените смятат, че черните дупки са тунели, към други светове.
Мда ... такива предположения има и в книгата за струнната теория :) Само че там директно казват, че измеренията са 11 :roll: /май толкова бяха/ и съществуват паралелно други светове. Абе адски интересна книжка /ъъ, мне може би книга, заради размера/ Има и 3 филмчета в сайта на колибката точно за тази теория. В момента напредва много и набира все повече привърженици.
Струнната теория е една красива приказка с почти никакво практическо значение. Нито едно от нискоенергетичните предсказания на тази теория не е издържало на сериозна експериментална проверка. А и минималните й 11 измерения за момента влизат в остро противоречие с наблюдаваната действителност.

За да имаме паралелни вселени ни трябва само една въртяща се и заредена черна дупка. За съжаление проходът е еднопосочен, няма гаранция, че ще се намери обратен път, приливните ефекти разкъсват всичко около хоризонта на събитията, а и без това входа е задръстен от виртуални частици...

Между другото, паранормални неща в Природата няма. Паранормалното го има само във вестник Психо и сродните типове тоалетна хартия. В Природата всичко е нормално и естествено. Просто има неща, които ние не разбираме, защото сме ограничени в познанията си. И колкото и да се развиваме, винаги ще има неща, които няма да разбираме. Просто сме жертви на теоремата на Гьодел. :cry:
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

JUST BECAUSE YOU'RE A PARANOID DOESN'T MEAN THEY'RE NOT AFTER YOU!!!!

Великият Кърт Кобейн! :D
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Най-много хора искат "да се махам с мойте тъпи анкети" :roll:
Не става :twisted:
.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Richard B. Riddick написа:Най-много хора искат "да се махам с мойте тъпи анкети" :roll:
не думай, ба*и скучните хора :twisted: :twisted: :twisted:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

вярвам,ама нещо не съм ставала свидетел на такива работи :)
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

не, в нищо подобно не вярвам :?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Bunnies don't do яки анкети :twisted: !
But...
They...
Can...
Dance...

Айде прай следващата безсмислена накете, Ридик :D !
Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Вярвам в параненормалното! :lol: :lol:
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Vintersorg написа:Да бе...колко пъти тогава като гледах Досиетата съм поглеждал надолу в кенефа....малииииии....
Интересно като го спомена, се сетих, че в кенефа у нас има една лепенка с ликовете на Съли и Мълдър и под тях - потъващия Лео от Титаник...не знам, действат ми някак си...разхлабващо :twisted:
ИзображениеИзображение
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

hazel написа:Интересно като го спомена, се сетих, че в кенефа у нас има една лепенка с ликовете на Съли и Мълдър и под тях - потъващия Лео от Титаник...не знам, действат ми някак си...разхлабващо :twisted:
Е т'ва разцепи бара :lol: :lol: :lol:
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

hazel, траа ме снабдиш и мен с такива :lol: !
Изображение
AILA
В началото бе словото

Мнение от AILA »

Да, вярвам в паранормални неща и в магии най-вече. Дори съм прибягвала до тях за да уредя живота си и никак не останах разочарована... Не ме гледайте така. Едва ли другите са по-безгрешни от мен, така че никой няма моралното право да ме съди и обвинява. На никого не съм навредила и никого не съм ощетила по този начин.
Но колкото вярвам в магиите, толкова и съм наясно що за шарлатани са повечето, които твърдят че развалят магии или че са експерти по висша магия. Слава богу, не съм попадала на такива, просто защото отдалече им личи що за стока са. Достатъчно е да видиш такъв в някое предаване по кабелната телевизия и като си зададеш въпроса тая/тоя прилича ли на човек с паранормални способности, всичко ти става ясно.
Такива способности не се получават ей така от нищото. Но за да има толкова много измамници, донякъде са виновни и хората които се подвеждат по гръмки реклами и най-наивно се доверяват. Държавата както винаги е безсилна да се бори с шарлатанията и печалбарството на такива мошеници, но и да не беше безсилна, те едва ли ще се свършат след като винаги се намират наивници да ги хранят. Все пак живеем в ХХІ век, толкова неща прозират, има много елементарни начини да разпознаеш шарлатанията, но някои хора сякаш се притесняват да изпитат човека срещу себе си, чак впоследствие споделят разочарованието си. А така не бива, защото само те са потърпевши и никой друг.
Последно промяна от AILA на 03 Окт 2006, 14:24, променено общо 1 път.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Честно казано - НЕ !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”